saç boyası renk eşitsizliği sorunuu ?

herkese günaydıın. bundan 4 ay önce saçımı siyaha boyadım. iki ay sonra siyah siyahın bana yakışmadığını düşünüp üstüne kahve attım ama sadece saç diplerim boya tuttu uçları siyah kaldı. iki hafta sonra tekrar kahve boyadım tutar diye. şimdi dipler koyu kahve saçımın ortası açık kahve uçları siyah. ben napıcam lütfen yol gösterin neyle boyasam tek renk olur? böyle rengarenk bir kafayla kalmak istemiyorum :(

1. saç renginize yakın koyu bir renkle (koyu kahve,kahve,buzlu kahve,siyah veya hangi renge daha yakınsa) 2 kutu alıp güzelce bol bol her yere yedire yedire boyamanızı tavsiye ediyorum süslücüm. benim böyle olduğunda genelde yarım saat bekleyeceksem 45-50 dk tutuyorum yani bir 10-15 dk fazla tutuyorum. böyle yaparsanız ben sonuç alacağınızı düşünüyorum, aynısını kahveden kızıla geçerken yaşamıştım, 1-2 bu şekilde boyamayla oturdu renk.

8 şubat 2020 12:28

2. Siyahın üzerine ne boyasanız tutmaz bence, önce siyahı akıtmaya çalışın c vitaminli maskelerle, bulaşık deterjanlarıyla falan, tarifleri var internette. Aktığı kadar aksın sonra koyu kahve boyayın, önce diplere sonra uçlara olmak üzere. Yavaş yavaş akar ve açılır rengi sonra

8 şubat 2020 12:36

3. Koyu rengin üzerine açık renk boya tabi ki tutmaz mantıklı düşünürsen süslü. Boya akıtmak için tarifler var benim denediğim en iyisi namicho kanalının bir tarifiydi

8 şubat 2020 13:07

4. Süslüler boya akıtmak zorunda mıyım?

Saçımı uzatmak istiyorum ve bu boya işini en az zararla halletmem lazım. Direkt üstüne koyu kahve yada siyah geçsem tutmaz mı?

8 şubat 2020 13:15

5. Çok teşekkür ederim süslücüm. Son bir kere koyu kahveye boyatıp renk eşitlendikten sonra akmasını bekliycem sanırım.

8 şubat 2020 19:21

6. Bir daha tövbe zaten şundan bir kurtalayım da asla siyah yapmam allah korusun hzjdbcjf

8 şubat 2020 19:22

7. Siyah boya maalesef çıkmıyor. Ya kesenin ağzını açıp olaplex kullanan bir yerde birkaç seansta açtıracaksınız ya da bekleyeceksiniz.

9 şubat 2020 02:23