1. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Saçlarım kuru, oryalle açılmış ve çok işlem görmüş bir saç. Tahmin edersin eminim baya sert yani. Direkt olarak hiç uygulamadım, uygulayanı duydum vr memnunum demişti ama ben bire bir buçuk ölçü su ile seyreltiyorum. bir buçuk ölçü olan gliserin, hatta bazen dayanamayıp azıcık daha ekleyeyim dediğim de oluyor. Spreyli şişede yapıyorum bunu, kullanımı daha kolay oluyor. Sonrasında elle dağıtıyorum iyice her yerine. Saça ne gibi işlevi var? Gliserin bir su çekici yani saçı nemlendirme işlevi görüyor. Benim oyuncak bebek saçlarım abartmadan söylüyorum yumuşacık oluyor. Yalnız dikkat edilmesi gereken noktalar var, bunu sürünce kesinlikle saç kurutma makinesi yok. Eğer bu hataya düşersen saç olduğundan daha kuru hale geliyor. Kendi kendine kurumaya bırakıp sonra düzleştirici vs kullanmak gerekiyor. Bir de kuru saça uygulamamak gerekiyor gene kurutuyor saçı. Sadece saça değil cilt bakım ürünlerime de damlatıyorum. Yüzde denemedim ama vücut ve el-ayak kremlerimde denedim işe yarıyor. Özellikle ellerim hafif nemliyken gliserin ve krem sürüp eldiven giyerek yatıyorum, baya yumuşuyor. Ayaklarıma da uyguluyorum bunu. Hatta makyaj fırçalarımı yumuşatmak için ve şampuanıma ekleyerek de kullanıyorum. Çok uzattım son olarak küçüklerden alma eczanelerde litrelik satılıyor daha hesaplı oluyor. Ama önce denemek istersen küçük de alabilirsin, zaten baya ucuz birşey. Benim demirbaşım olduğu için litrelik boy almak çok işime geliyor.
saça gliserin kullanımı işlevi?
- cevaplar
9 şubat 2019 02:17