saatlerce konuştuğum “arkadaş”?

biri var. benden 2 yaş büyük ama ergen değiliz, yaşlar 28-30. benimle saatlerce konuşuyor, mesajlaşıyor. işten çıkıyor yazıyor. biz güya arkadaşız. ikimizin de sevgilisi yok. ikimiz de bunu biliyoruz. böyle bi arkadaşlık normal mi?  saatlerce mesajlaşmaktan bahsediyorum. gündemden, politikadan, ıvır zıvırdan her şeye. arada övüyor beni. bence bu arkadaşlık değil. ama flörte dair hiçbir şey yok başka. sizce?

1. 30 yaşındaki erkek arkadaşlık etmez süslüm. İlgisi var ama net değil. Eğer hoşlanıyorsan sıcak davran. Muhabbeti sağlam tut ama üstüne düşme, o sana düşer (:

24 şubat 2023 00:19

2. nerde oturuyorsunuz buluşup bi kahve için?

24 şubat 2023 00:20

3. amann süslü nasıl istiyosan öyle davran, yeterki üzülme.

benim de arkadaşım var 6 senelik ama bazen gereksiz samimiyetlerimiz oluyor temas olarak vs.(sarılma, vedalaşırkenki anlar gibi) ama onun genel hali böyle , anlam yüklemeden keyfime göre takılıyorum.

24 şubat 2023 00:22

4. Arkadaşla konuşulur zaten başka napılır ki?

24 şubat 2023 00:28

5. Valla karşılıklı hoşlanma yoksa uzun uzun yazışmam ben. Flört yoksa dırt dırt mesaj yazan adam kendini oyalıyordur sadece

24 şubat 2023 00:39

6. Genelde bu tarz durumların sonu "sana öyle gelmiş" ile bitiyor. Tabi umarım siz mutlu olursunuz

24 şubat 2023 05:19

7. Süslü bu ne kadar ne zamandır böyle bu arada

24 şubat 2023 11:09

8. Anonim 3, iş çıkışı buluşuyoruz arada, neresi denk gelirse.

Anonim 7, 1 yıl, uzun değil mi ?

24 şubat 2023 23:58