sanırım büyü buldum

yastık kılıfını değiştirirken yastığa batırılmış ve siyah ipe geçirilmiş bir iğne buldum. Bazı insanlar gerçekten ruh hastası.. Neyin nesi bilmiyorum daha önce başına gelmiş biri yada ne anlama geldiğini bilen var mı süslüler?

1. acaba bir şey dikerken kaybolmasın diye oraya batırdınız sonradan da unuttunuz mu:/

5 ağustos 2016 15:54

2. yok yahu keşke.. unutsam bile üstüne göre göre 2 kat yastık kılıfı geçiremem ki :(

5 ağustos 2016 15:58 5 ağustos 2016 15:59

3. iyi ki size batmamış allah korumuş

5 ağustos 2016 16:00

4. evinize kimler girip çıktı son zamanlarda?

5 ağustos 2016 16:04

5. evet onu düşünemiyorum.. (yazar: macholic)

5 ağustos 2016 16:12

6. vallahi yılladır hep evime giren arkadaşlarım aynı pek kimse aklıma gelmiyor ama günü birlik yardıma gelen bir teyze var o dicem ama niye yapsın ki bende anlamadım bu durumu garip :/ (yazar: lalalaays)

5 ağustos 2016 16:14

7. iyice baktınız mı kağıt falan da vardır belki, sadece iğneyle iplik garip çünkü.

5 ağustos 2016 16:46

8. evet her yeri aradık ama başka bişey çıkmadı bir tek annem kapının bir kısmının parladığını farketti belki birşey sürülmüş olabilir diyor ama kokmuyorda.. bakalım artık sirkeli suyla yıkacayağım heryeri daha da uğraşamam ya :/ (yazar: likeaglove)

5 ağustos 2016 16:54

9. arkadaslar buyu falan gecin bunlari, her seyin mantikli bir aciklamasi vardir. ben de igneyle bir seyler yaptiktan sonra surekli bir yerlerde unutuyorum buldugumda da ne alaka diyorum sonradsn hatirliyorum. sen veya bir baskasi isiniz vardir unutmussundur sonra yattikca da batmistit ya da baska bir sey bilemiyorum. bu tarz seyler icin canini siktigina degmez, hayatina devam et kotu seyler dusunme bu dusunceler seni yer bitirir yoksa

5 ağustos 2016 19:38