saçlarım yanmış olabilir mi bakır saçlılar ?çok kötüyüm?

süslüler selam. saçlarımı 2 3 ay önce mi ne bi açtırdım bal köpüğü olsun diye. hiç beğenmedim olmadı. bakıra boyadım yeniden. önceden de bakır saç kullanırdım ve saçım gayet iyiydi 6 lık oksidan kullanıyorum zaten. neyse saçlarıma dün hc yağını kullandım bir gün yattım inanılmaz kurudu arıttıktan sonra. yağ filan etki etmiyor zaten yapı olarak da çok kuruydu saçım. en son boyamamda yine bakıra boyarken dipler tuttu ama boyları tutmadı boyanın. oksidanı çok koymuştum cıvıktı boya kuaförde yedirememişsindir dedi. ama tutmadı boya yani. boylar açık kaldı. elime alınca sünme olmuyor ama şuan kuaför fön çekiyor saçın plastik gibi diyor. ben bu saça ne yapayım süslüler çok tedirginim. yandı mı yani  elimden kaymıyor saç fönsüken parmaklarıma takılıyor. kuaförde 6 7 dakika açıcı tutalım saçı temizleyelim boyayayım diyor

tarih
    oy (güzelinden)

1. Kumrala boyamak iyi bir fikir mi yine aynı renge mi boyayayım diğer ay ? Tutmaz anca siyah kapatır diyorlar bi de bu doğru mu

29 ocak 12:37

2. Fönlüyken gayet iyi gözüküyor sadece dip boyası mı yapsam bi süre olaplex mi alsam ne yapayım süslüler :(

29 ocak 12:44

3. Benim yanan saçımı k18 topladı. Benzer bir soru açmıştım bir yıl önce o zaman önermişlerdi. Olaplex işe yaramadı

29 ocak 12:52

4. a2 sana ben yazmışım olabilirim:) benim de k18 toparlamıştı saçımı.

29 ocak 12:58

5. Olabilir valla. Teşekkür ederim a3 süslü

29 ocak 13:00

6. K18 cidden işe yarıyor mu süslü fiyatı 4 bin mi ne şuan

29 ocak 13:05

7. Hangi ürünü bi de k 18 in?

29 ocak 13:05

8. Sadece maskesi

29 ocak 20:26

9. Süslü 15 ml olan yeterli olur mu 1800 tl imiş diğeri 5000 tl :( uçtan başlarım sürmeye diye düşündüm

29 ocak 20:39

10. Bugün sephorada alacaktım el birliğiyle aldırmadılar süslüler bi de ckccj