seboreik dermatit şampuanı kullanırken şampuanın tam arinmamasi sonucu saçta yapışıklık kalması ?

aslında iyi de duruladigimi düşünüyorum ama saçım çok ondan mı bilmiyorum saçımın alt bölgelerinde durulanmamis, yapış yapış hissiyati oldu bu aralar. acaba seboreik dermatit şampuanını saçta fazla beklettigim için midir ? bu arada şampuanı baya kullandım saçım mi alıştı başka şampuana mı geçsem bilemedim. önceden böyle bir sorunum yoktu çünkü tek sıkıntım saç diplerimde kaşıntıydı. aynı durumu yaşayan var mı varsa nasıl bir çözüm buldu acaba ?

1. Ben normal bir şampuan kullandığımda da oluyor bu. Şaçlarım kuru olduğu için 1 defa şampuanlamaya çalışıyorum. Böyle yaptığım için saçımın her yerini köpürtmek biraz zor oluyor ve eğer beceremeyip köpürtemediğim kısımlar kalırsa buralar bi garip yapış yapış oluyor. Aynı şekilde şampuanı saçımdan çok iyi arıtamadığımda da bi yapışık yapışık iğrenç oluyor.

16 ocak 2022 02:48

2. Sebirox sampuanimin adı. Doktor yazmıştı

16 ocak 2022 10:08

3. Anonim2 benim de öyle galiba.

16 ocak 2022 10:09

4. Ellerimle yapıyorum zaten süslü hatta banyoda saçımı ayırarak tariyorum. Bu ara şey yaptım önce normal şampuan ardından doktorun verdiği şampuan. Doktorun verdiği az köpürünce ilkinda şöyle hemen kiri akitayim diye yapmıştım o yapmış olabilir mi ?

16 ocak 2022 16:50

5. Suslu sebirox sampuan bana da yazildi ayni teshis icin. Sacinda dokulme gozlemledin mi? Ender de olsa sac dokulmesi yapabilir diyor prospektusunde.

16 ocak 2022 21:26

6. Hayır dökülme olmadı hatta azaldı sanki :)

17 ocak 2022 01:19

7. Saçında boya var mı süslü?

17 ocak 2022 11:01

8. Boya var ama diplerde yok ombre süslüm. Haziranda yaptırmıştım.

17 ocak 2022 13:01