sessiz kalanlara değil sesini çıkaran influencer’lara dikkat kesilmeyi tercih ediyorum?

madem influencer listesi yapıyoruz bu cesaretlerini ve tavrı desteklemek adına ben ses çıkaranları konuşma taraftarıyım. diğerlerini de istediğinizde takipten çıkabilirsiniz cadı avından hoşlanmam.  dilara aydın beni çok şaşırttı ve hiç susmadı, kendi ifadeleriyle paylaşım yapıyor. takdir ettim.  cansın sağlam aynı şekilde, şu an sessiz kalan marka ve influencerlara rest çekiyor helal olsun.  ala tokel de dümdüz risksiz post paylaşım yapıp geçmedi, kendi cümlelerini ekleyen herkesi ünlü ünsüz ben daha çok takdir ediyorum.  cansu dengey de şaşırttı pek sevmem kendisini ama sesini çıkardı.  benim takip ettiklerimden durum böyle.

tarih
    oy (güzelinden)

1. Seyda Erdoğan da paylaşıyor sanırım.

22 mart 15:01

2. ece dinç benim takip ettiğim tek influencer, aklı başında düzgün insan olduğunu düşündüm hep. pankartını hazırlayıp eylemine bile gitmiş <3

22 mart 15:05

3. Ojemrujumrimelim

Niyans

Aşkımirem aktulga da paylaşmış

22 mart 15:19

4. Ayşe çakar da paylaşmış

22 mart 15:20

5. elif taştekne hem aktif paylaşım yapıyor hem de protestolara katılıyor.

22 mart 15:22

6. Elif taştekne'yi ben tanımıyordum ilk kez bugün o paylaşımıyla gördüm çok tatlı kesinlikle, takip edeceğim.

22 mart 15:26

7. Güzel bir düşünce. Yalnız paylaşırken bazı kriterleri de göz önünde bulunduralım lütfen. Ne etliğe ne sütlüye karışmak için sadece atatürk resmi ya da 1984'ten alıntı paylaşanlar ses çıkaranlardan değiller benim gözümde. Benim takip ettiklerimden gördüklerim ise şunlar:

Elif taştekne

Buse selçuk

Rüya pazar

Dilge baylan

Manifest grubu kızları

22 mart 15:52

8. Çok kitleleri yok ama kazıklı maria Ceren sungur

22 mart 15:57

9. A6 evet sadece atatürk fotoğrafı paylaşıp geçenleri görüyorum ve bir tiksinti geliyor. Atamızın her sözü kusursuz, gençliğe hitabeyi okuyunca zamansızlığı karşısında büyüleniyorum ama bunun üstüne koymayan kişi de sessiz kalmış sayılır gözümde.

Manifest kızları beni çok mutlu etti elimize doğdu gibiler ünlülük olarak ve böyle gençler çıkmaları korkusuzlukları resmen içimi rahatlattı.

22 mart 16:08

10. BELEN ALKAN