sevgili olduktan sonra ilk sevişme ve birlikte olmanız ne kadar süre geçtikten sonra oldu?

biriyle sevgili olduktan sonra ne kadar süre geçtikten sonra seviştiniz ya da birlikte oldunuz?

1. 2 ay sonra.

4 ağustos 2018 18:09

2. biz önce sevişip sonra ilişkiye başladık.

4 ağustos 2018 18:12

3. 20 gün sonra. ilkti ve oyle de kaldi.  iyi ki diyorum hep icimden.  Aramizdaki ten uyumu ve cekim gucune dayanamadik. Not: 4 yildir beraberiz

4 ağustos 2018 18:12

4. birliktelik çekincem var, fırsatımız vardı ilk haftadan o çekimle o noktaya dek geldi. bir yıl geçti hala olmadık, beni bekliyoruz..

4 ağustos 2018 18:17

5. Seviştik sonra sevgili olduk. Hatta ben ona hep sevgili olmayacağız diyordum, seviştikten sonra hala arkadaş mıyız diye sormuştu :d

4 ağustos 2018 18:18

6. 1st base sevgili olmadan, 2nd base sevgili olmadan, 3rd base ve gerçek birliktw olma sevgili olduktan yaklaşık 2.5 ay sonra ama bizim ilişkimiz çok hızlı ilerledi. ilişkiye başladımtan sonra 4 ay geçti ailesiyle tanıştım. 6 ay geçti ailesini ve teyzesini ziyaret ettik, evlerinde kaldım. 7 ay geçti yazlıklarında tüm aile vardı oraya gittim..

4 ağustos 2018 18:20

7. İlk buluştuğumuz gün birlikte olduk. Dünyanın en aptalca şeylerinden biri olabilir, bunu ciddi düşündüğünüz adamla sakın yapmayın :p

4 ağustos 2018 18:22

8. 3 ay sonra :) Geriye dönüp bakıyorum da iyikide öyle olmuş ikimizinde ilkti değişik bir heyecan içindeydik. Eğer bana öyle değer veren birisi olmasaydı üzülebilirdim sonradan.

4 ağustos 2018 18:25

9. Bizim sevgili olmadan önce oldu 1.5 yıldır sevgiliyiz