sevgilim bana hala telefonda seks yapmaya çalışan bir ergensin dedi?

süslüler günaydın, sevgilimle gece hatta sabaha doğru tartıştık ve bana aynen bu cümleyi kurdu. kafam yeni yeni algılıyor bazı şeyleri. ayrılmak istediğime karar verdim ama kendisine daha söylemedim. bunun ergenlikle ne alakası var ki, sonuçta cinsel hayatımız var kendisiyile dönem dönem uzak mesafe ilişkisine dönebiliyor ilişkimiz o zamanlar görüşemediğimiz içinde sexting yapmak istiyorum. bir ilişki içerisindeyiz sonuçta iki tarafında istekleri önemli, bunu dike getirmesi böyle düşünmesine falan çok bozuldum. sizce abartıyormuyum? anlık sinirle hareket etmek istemedim şuan fikir almaya ihtiyacım var.

1. Tabiki abartmıyorsun süslü.Ben o kadar kırılırdım ki konuşmazdım bile hatta ayrılık sebebi.

17 mayıs 2020 11:31

2. Ayrıl bu dangalaktan

17 mayıs 2020 11:32

3. Normal seks yapmayıp sadece telden konuşsaydın ergenlik derdim de, seks hayatınız varsa ergenlik değil bir devam ettirme biçimi??

17 mayıs 2020 11:34

4. Anonim 3 süslü bunu normal bir şekilde söyleyedebilirdi söyleyiş şekli çok kırıcıydı ve zaten ayda yılda bir bu tarz bi istekte bulunuyorum o da red alıyor. Sonuçta ilişki içerisindeyiz böyle şeylerde başımızdan savurmamalıyız, sevgilimizinde isteklerine cevap vermeliyiz diye düşünüyorum, cinsel hayat için,.

17 mayıs 2020 11:36

5. süslü ben de hoşlanmıyorum ama değer verdiğim bir insana asla böyle demem. diyeceği şey şu alt tarafı--> aşkım ben sevmiyorum pek bu tarz şeyleri. ve konu kapanır yani, kaldı ki sizin isteklerinizi cidden önemseyen biri denemeyi bile düşünür yani.

17 mayıs 2020 11:44

6. Ya sevmemesi kırıcı davranmasını haklı kılmıyor isterse bir şeye alınmış olsun ergensin falan sevgiliden ziyade küçük çocuk azarlar gibi değil mi? Kırıldığını belli et, tavır al insan sevdiklerini kırmamalı. Özür dilesin sen de telefondan daha deneme ama beyfendi her sevmediği şeyde seninle bu şekilde konuşacaksa süslü, sorun var demektir

17 mayıs 2020 12:01

7. libidosu seninkine erişemediyse altında ezilip kompleks yapmıştır süslü %90 eminim. yoksa istemiyorum der geçersin ergensin demesi çok savunma mekanizması gibi duruyor + bence de sal gitsin

17 mayıs 2020 12:07

8. Anonim 8 süslü sorudan bağımsız olarak evet istemediği bir şeyse tartışma yaratıyor ya da başından savıyor. Tartışmanın noktası bile bu değildi bundan bağımsız bir konuydu birden bu konuya atlayarak bunu söyledi sonra başka konuya geçti. Ses kayıtları atmıştık birbirimize biraz şimdi onları dinledikçe daha çok sinirleniyorum.

17 mayıs 2020 12:08

9. Süslü bence kendi olgunlaşamamış medeni insanlar gibi konuşarak anlaşmak yerine kestirip atması sağlıklı değil annesinin paşaları, sanki istemediği şeyleri zorla yaptırıcakmışız gibi tavırlar falan. İlerde iş daha ciddiye binince illaki tartışmalar ortak karara varma zorunluluğunuz olacak o zamana kadar aşabilirse iyi yoksa yürümez. Oldu olacak brokoli yapma 3 öğün dondurma yiyelim de desin.

17 mayıs 2020 12:13

10. Aseksüel falan mı bu adam hangi erkek sextinge bu şekilde yaklaşabilir sjsjdjs ben suçlu olduğum halde kavga ederken bile sextinge kaydırıp sorunu çözebiliyorum :ddd

17 mayıs 2020 12:15