sevgilime regl kanımı nasıl içirebilirim? ciddi cevap verin lütfen ?

süslüler sevgilime büyü yapıcam ama regl kanımı içmesi gerekiyor çok değil 11 damla. neyin içine katsam anlaşılmaz?? vişne suyu falan demeyin bi tuhaf oluyor. belli yani. süte koysam rengi çilekli süt gibi olur mu?? daha mantıklı bir fikriniz var mı? hepsini tek seferde tüketmesi gerekiyor. yoksa olmaz. yani her içtiği şeye 1 2 damla koysam olmuyormuş. neye koysam tadını bozmaz??

1. Aşkım seksi bordo rengi iç çamaşırı al bordo oje sür sonra. Sonra bir şişe votka al. Votka vişne hazırlayıp için seks yapma umuduyla içer

2. Trollun zekisi bile cekilmiyorken mali hic cekilmiyor ya

3. benimkisi afiyetle içiyor süslü ya seninkisi neden önyargılı ki

4. shsdggashassaj anon4 mükemmelsin

30 mayıs 2021 01:51

5. ajda bardakta çaya kat süslümmm

30 mayıs 2021 01:59

6. para veriyorum ya bu internete

30 mayıs 2021 02:01

7. Süslü tadına baksa beğenir bence benimki ama söylemeye utanıyorum ben. Evet bu bir büyü araştırmanızı öneririm. Sadece regl kanını içirerek yapılmıyor. Karışık orası biraz. Neden yapıyorum?? Çünkü gözü benden başkasını görmesin istiyorum. Kapıma köle olsun istiyorum. Musallat olursa ne yapıcaksın derseniz problem yok, onun da bir çözümü var. Anonimden çıkarsanız size de öğretebilirim büyüleri.

30 mayıs 2021 02:13

8. Votka fikri çok mantıklı geldi daha mantıklı bi şey bulamazsam pazartesi işten gelince denicem. Çaya koydum sırf denemek için ama çok demir kokuyordu.

30 mayıs 2021 02:15

9. la sözlük değil hogwarts büyücülük okulu bu kadar harry potter manyağının olduğu yerde buna şaşmamak lazım elinden bir bardak çay içilmez ulan senin pis sülü.

30 mayıs 2021 02:21

10. Hehe kanka kesin senin dinin gerçektir hadi geçerli cevabın yoksa siktirgt