sevgilimi daha yakından tanımak için ne sorabilirim ona?

süslüler günaydın, biz sevgilimle uzak mesafeli ilişki yürütüyoruz. yaklaşık 3 senedir falan konuşuyoruz ama 1 senedir görüşüyoruz. bana geçen gün dedi ki uzak mesafeli olduğu ve az görüşebildiğimiz için çok tanıdığını düşünmüyormuş beni. ben buna biraz kırıldım tamam yakından daha iyi tanışılır ama gece gündüz konuştuk ve bir senedir ayda 1 tarzı görüşüyoruz. saçma mı bilmiyorum ama ona bazı sorular sormak istiyorum daha yakınen tanımak onun da beni tanımasını sağlamak için. yani değişik sorular burada anlatılan olaylar gibi şeyler yaşasak ben kendime uyarlıyorum onun gibi sorular, tepkisini ölçmelik. saçma mı süslüler, ne gibi şeyler sorsam :( iş görüşmesi mülakatı gibi ahaha

1. Ya süslücüm tabii ki çok haklı ama ne bileyim ben gene de direkt tanımıyorum diyemem çünkü öyle boş konuşmalar yapmadık gece gunduz 3 yıldır konuştuğum insan bayagı da kaldık beraber bu beni kırdı bilmiyorum:( söylediğin şeylere baktım ama onun gibi değil de burada yaşanan olaylar oluyor ya yazıyor herkes başına gelmiş gibi bir şeyler sorsam saçma mı olur ? tepkin me olur tarzı 😂

8 şubat 2019 08:53

2. pinterestte böyle bir sürü içerik var, sevgiliye sorulacak sorular şeklinde, baya yaratıcı şeyler de çıkıyor.

(link: https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=questions%20to%20ask%20your%20boyfriend&eq=questions&etslf=4128&term_meta[]=questions%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=to%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=ask%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=your%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=boyfriend%7Cautocomplete%7C0 link)

8 şubat 2019 09:07

3. Ezfer ben de biliyorum öyle daha iyi anlaşılacağını ancak uzak mesafede ne kadar mümkün olursa o kadar oluyor bunun üzerine verdiği cevaba istinaden benimde saçma olabilir ama aklıma bu geldi

8 şubat 2019 12:20