sevgilimin ailesi sürekli görüşmek istiyor?
süslüler 3 yıldır beraberiz. ailesiyle beraber yurtdışına bile gittik. onda da istemiyordum ayıp olacak, çekinirim, yanlış düşünürler falan diye. çok ısrar ettiler. sevgilim de zorlayınca gittim. bensiz gitmek istemiyor o da çünkü. ailesi beni seviyor. kızım diye bahsediyor. çok iyi anlaşıyoruz. ben de onları seviyorum. ama bütün sülale biliyor beni. her şeyde beni de çağırıyorlar. evet güzel gibi görünüyor dışarıdan fakat şöyle bir durum var. sevgilim çalışıyor. ben okuyorum. ben evde sofraya oturmayıp sevgilimin iş çıkışına yanına gidiyorum. beraber yemeğe gideriz diye. mecbur dışarda yenicek zaten evlerimiz uzak. evde yiyip çıksak geç oluyor. annesi yemek yaptım hadi gelin diyor. yemeği yer öyle çıkarsınız falan diyor. kıramıyoruz. e eve gidince de yemek yiyip kalkılmıyor. mecbur orda geçiyor günümüz. e her gün çıkmıyoruz zaten. hafta içi iki üç gün çıksak iki günüm onlarda geçiyor. anca hafta sonu beraberiz baş başa olalım diye yazlığa falan gidiyoruz. öyle bile sabah kahvaltıya çağırıyorlar. ayıp olmasın diye hep gidiyordum. ama baktım ben sevgilimle baş başa dışarı çıkamıyorum doğru düzgün. sen ye annenlerle öyle çıkalım diyorum. ya da gitmiyorum bazen. bi şey uyduruyorum. bu sefer ailesi ben onları istemiyorum sanıyor. bir hafta gitmesem hiç gelmiyorsun diyorlar. annesini babasını geçtim ya kendi akrabalarımdan çok onun akrabalarını görüyorum. maksat beraber olmak dedim hep ama çok rahatsızım bu durumdan. ve yaşımız daha ufak. o 23, ben 21 yaşındayım. okulum var. nişan düğün olaylarına en az 3-4 senemiz var. ileride zaten sürekli görüşürüz. onların da düşüncesi şuan için erken olduğu yönünde ama yine de evli gibiyiz resmen. şimdiden bu kadar görüşmek istemiyorum. ne yanlarında sarılıp öpebiliyorum, ne özel bir şey konuşabiliyoruz. sevgilimle vakit geçiremiyorum. allahtan haftasonları birlikte kalacak bir yerimiz var. onun dışında vaktimiz yok resmen. bugün sevgilimle beraberdik. akşam yemeğe gitmişler dedeleriyle anneleri falan. sevgilim bana niye haber vermediniz annesine. annesi de x gelmez diye haber vermedim dedi. evet gelmezdim ama onları sevmediğimden değil. zaten askere gidiyor şimdi görüşemicez biz de. hayır sevgilim onlarla da vakit geçirmiyor değil. ailesiyle yaşıyor zaten. gün içinde de telefonda 10 kere görüşüyorlar. sevgilim de ailesine çok düşkün. konuştuğumda tamam ama kırılıyor annem sen gelmeyince falan diyor. ayıp mı sizce yaptığım? ailesinden koparmaya çalışıyormuşum gibi hissetmeye başladım. asla öyle bi niyetim yok süslüler ya. bazen cidden resti çekesim geliyor. tanışmasamıydık diyorum bazen şimdiden böyleyiz evlenince görüşmesek bir iki hafta suçlu ben olucam resmen. çok sinirlerim bozuldu. bu durumu yaşayan süslüler nasıl düzelttiniz? napmalıyım?