sevgilimin ailesi sürekli görüşmek istiyor?

süslüler 3 yıldır beraberiz. ailesiyle beraber yurtdışına bile gittik. onda da istemiyordum ayıp olacak, çekinirim, yanlış düşünürler falan diye. çok ısrar ettiler. sevgilim de zorlayınca gittim. bensiz gitmek istemiyor o da çünkü. ailesi beni seviyor. kızım diye bahsediyor. çok iyi anlaşıyoruz. ben de onları seviyorum. ama bütün sülale biliyor beni. her şeyde beni de çağırıyorlar. evet güzel gibi görünüyor dışarıdan fakat şöyle bir durum var. sevgilim çalışıyor. ben okuyorum. ben evde sofraya oturmayıp sevgilimin iş çıkışına yanına gidiyorum. beraber yemeğe gideriz diye. mecbur dışarda yenicek zaten evlerimiz uzak. evde yiyip çıksak geç oluyor. annesi yemek yaptım hadi gelin diyor. yemeği yer öyle çıkarsınız falan diyor. kıramıyoruz. e eve gidince de yemek yiyip kalkılmıyor. mecbur orda geçiyor günümüz. e her gün çıkmıyoruz zaten. hafta içi iki üç gün çıksak iki günüm onlarda geçiyor. anca hafta sonu beraberiz baş başa olalım diye yazlığa falan gidiyoruz. öyle bile sabah kahvaltıya çağırıyorlar. ayıp olmasın diye hep gidiyordum. ama baktım ben sevgilimle baş başa dışarı çıkamıyorum doğru düzgün. sen ye annenlerle öyle çıkalım diyorum. ya da gitmiyorum bazen. bi şey uyduruyorum. bu sefer ailesi ben onları istemiyorum sanıyor. bir hafta gitmesem hiç gelmiyorsun diyorlar. annesini babasını geçtim ya kendi akrabalarımdan çok onun akrabalarını görüyorum. maksat beraber olmak dedim hep ama çok rahatsızım bu durumdan. ve yaşımız daha ufak. o 23, ben 21 yaşındayım. okulum var. nişan düğün olaylarına en az 3-4 senemiz var. ileride zaten sürekli görüşürüz. onların da düşüncesi şuan için erken olduğu yönünde ama yine de evli gibiyiz resmen. şimdiden bu kadar görüşmek istemiyorum. ne yanlarında sarılıp öpebiliyorum, ne özel bir şey konuşabiliyoruz. sevgilimle vakit geçiremiyorum. allahtan haftasonları birlikte kalacak bir yerimiz var. onun dışında vaktimiz yok resmen. bugün sevgilimle beraberdik. akşam yemeğe gitmişler dedeleriyle anneleri falan. sevgilim bana niye haber vermediniz annesine. annesi de x gelmez diye haber vermedim dedi. evet gelmezdim ama onları sevmediğimden değil. zaten askere gidiyor şimdi görüşemicez biz de. hayır sevgilim onlarla da vakit geçirmiyor değil. ailesiyle yaşıyor zaten. gün içinde de telefonda 10 kere görüşüyorlar. sevgilim de ailesine çok düşkün. konuştuğumda tamam ama kırılıyor annem sen gelmeyince falan diyor. ayıp mı sizce yaptığım? ailesinden koparmaya çalışıyormuşum gibi hissetmeye başladım. asla öyle bi niyetim yok süslüler ya. bazen cidden resti çekesim geliyor. tanışmasamıydık diyorum bazen şimdiden böyleyiz evlenince görüşmesek bir iki hafta suçlu ben olucam resmen. çok sinirlerim bozuldu. bu durumu yaşayan süslüler nasıl düzelttiniz? napmalıyım?

1. alıştırmasaydınız, evlenirseniz ailesiyle birlikte yaşayın bence en azından sürekli git gel yorulmazsınız gerçi onlar da hasta falan olur yılın yarısını sizde yatıya kalarak geçirirler zaten.

24 şubat 2020 00:15

2. Ay içim şişti. Bu ne ayol karısı gibi? Üstelik yaşınız da epey küçük. Çok çok tuhaf buldum bu durumu iki taraf içinde.

24 şubat 2020 00:16

3. Valla ben anlamadım. Sevgilinin veya senin ayrı eviniz varsa ailesinin evine gitmeyin?

Sevgilinize tatlı dille anlatın durumu. Yazlık, h. Sonu kalacak yer, aile evi falan çok karışık anlatmışsınız süslü..

Bir de maalesef uzun ilişkide böyle oluyor. Aileler de işin içine giriyor. Siz bahane uydurarak mesafe koyun derim ben. Ama kırmayın da insanları tabi.

24 şubat 2020 00:17

4. Bu kadar erken yaşta bu kadar ailenin içine girmek nedir süslü ya. Daha çok genç çok üzülürsün

24 şubat 2020 00:18

5. Bu durumu ben yaşadım süslü hatta soru açtım bunla ilgili. daha farklı bi durumdu benimki . Ben gitmeyi ilk bir haftaya indirdim sonra 2 haftada bire sonra ayda bire derken şimdi hiç gitmiyorum bence sen de bahane bul ay cok gelmek ısterım ama su var bu var de sevgiline de söyle. Zamanla alısıyolar daha beter oluyor bu sefer oğlumuzu kopardı dicekler sen evlenince bu kadar gitmezsen evlenmeden önce bizden çıkmıyodu dicekler. Şimdiden önlemini al süslü arkadaslarım beni çok  uyardı salak gibi dinlemedim sonra geldı aklım başıma

24 şubat 2020 00:41

6. karışıklık için kusura bakmayın. ayrı ev yok süslüler. ikimizde ailelerimizle yaşıyoruz. onların yazlığı var bir de. orası uzak. boş olduğunda haftasonları kaçıyoruz baş başa oraya. aslında ben annesini çok seviyorum. iyi anlaşıyoruz. kadın olarak arkadaş çevresinde yok kimse. akrabaları da hep erkek. beni kızı gibi görüyor o yüzden. alışverişe falan da bazen beni çağırır. sürekli hediye alır. oturur kahve içeriz. yaşı da genç, arkadaş gibiyiz. o yüzden bundan rahatsız olmadım hiç. ara ara görüşürüm yani. ama sevgilimle buluşmak istediğim zaman yine çağırılıyorum. x'i de al gel hadi diyorlar hep bu sefer reddedince onları istemiyor gibi oluyorum. anon5 süslüm evet benim de saflığımdan. yaşımda küçük zaten salak gibi hep işte maksat beraber olmak falan dedim. ısrar ettiklerinde kırmak istemedim. sevdiğim içinde ailesini ses çıkarmadım. ama olmuyor yani böyle. yarın oturup sevgilimle tekrar konuşucam. düzgünce bir düşünsün o da.

24 şubat 2020 00:53

7. Oğulları kucuk diye koruma amacli boyle yapiyor olabilirler mi? Sevgilisi olsa da gozumuzun onunde olsun bilelim herşeyi dusuncesi mi acaba?

24 şubat 2020 01:05

8.  anon6 ya süslüm ben de normalde kendi akrabalarımı bayramda düğünlerde falan gören bir insanım. sürekli görüşmeyi hiç sevmem. ama sevgilimin tarafı tam tersi. her hafta görüşürler birbirleriyle. dedeleri bazen gelir, haftasonu onlarda kalır. her yemeğe beni de çağırıyorlar. uyduruyorum bi şeyler hep. uyduracak bahanem kalmadı artık. hafta içi de buluştuğumuzda mesela sevgilim eve uğramak istiyor, evden alacağı bir şey oluyor. ya da arabayı almak zorunda kalıyoruz. eve giriyoruz anneleri evde oluyor. alacağımızı alıp çıksak ayıp olacak. salmıyorlar. sürekli ikram ediyor annesi bi şeyler. şunu yiyin kalkın. şunu için öyle kalkın. hopp günümüz orda geçiyor.

24 şubat 2020 01:13

9. Mesafeli olmak her zaman iyidir, araya mesafe koyun süslü. Adı üzerinde şuan sadece görüşüyorsunuz yani sevgilisiniz, iki taraf arasında resmiyet yok ki olsa bile yine de yanlış bu kadar görüşülmesi. Ufaktan uzaklaşmaya çalışın.

24 şubat 2020 02:12

10. Sevgiline durumu anlatacaksın en başta ki olay farklı yerlere çekilmesin. Sonra araya mesafe koymaya başlarsın.

24 şubat 2020 04:41