sevgilimin gönlünü nasıl alabilirim?

süslüler nişanlıyım eski sevgilim bizim oralı annemde ev aldıklarını söylemişti pazartesi günü balkonundan hikaye paylaşmıştı ben de pazartesi günü stalkladım evi annem evi tokiden aldılar diyince nişanlımla toki konusu açılınca ben de ben x e baktım tokiden almışlar annem söyledi diyince çıldırdı nasıl bakarsın diye benimle 2 gündür konuşmuyor ama ben o kadar benim icin bi anlam ifade etmiyo ki etseydi nişanlıma bunu söylemezdim evin balkonu manzarasını incelemk icin baktım sadece sizce nişanlımın gönlünü nasıl alabilirim

1. Haklı adam ben ağzına sıçardım nişanlımın

20 şubat 19:20

2. Bari mantıklı bi bahane bulsaydın ss. Balkon manzarası ne Allah aşkına. Balkon manzarasının neyini merak ettin

20 şubat 19:21

3. Nesly şu TOKİ sevdasından vazgeç artık

20 şubat 19:29

4. Baya ciddi konu bence. Eski sevgilin senin için önemli olmayabilir. Ama nişanlın için o kişi senin eski sevgilin. Yani bir geçmişin var. Senin için önemli değilse mesafe koyman gerekiyor arana. Eski sevgiliden bahsetmek red flag. Geçmişteki kişiyle ilgili gündeme getirmek hoş bir şey değil. Bakıp merak etmişsin. Nasıl ev aldı acaba iyi mi diye. Manzarasını ne yapacaksın ki yani. Senin için bir anlamı var ki bakmışsın evine.

Gönlünü alman zor. Adamda şüphelenir haklı olarak

20 şubat 19:32

5. Nesly ve toki sevdası

20 şubat 19:41

6. Aaa anonim 4 yazmış çoktan, bi an kendi yorumumu okudum sandım, okurken ee ben bu cümlelerle yazmadım ki demiştim😅

20 şubat 19:42

7. Her şey her yerde herkese anlatılmaz konuşulmaz ya

20 şubat 19:57

8. Tanıştırayım; noktalama işaretleri! -> , , ? ...

20 şubat 20:56