sevgilimin kardeşinin kız isteme - söz töreni için ne giyilir??

süslüler merhaba, daha önce hiç böyle bir ortamda bulunmadım, yakınlık derecesi olarak sevgilimin kardeşi kendisi. 2 hafta içinde olacakmış, illa şık bir elbise mi giymem gerekir full makyajla topuklu falan? normalde günlük hayatımda klasik giyinen biri değilim o yüzden pantolon tişört gidebilsem keşke diyorum ama kombin önerilinizi bekliyorum :)

1. Ben de normalde klasik giyinen birisi değilim, o yüzden ben olsam kesin şey yapardım; dar siyah pantolon, üzerine salaş kesim gömlek, altına kitten topuklu

13 temmuz 2020 15:33

2. Pantolon + şık bir gömlek katılıyorum, kız isteme de vs zaten çok fazla özenmeye gerek olmuyor genelde, oldu ki içim rahat olsun dersen siyah çok da abartılı olmayan elbiselerle bakabilirsin trendyolmilla da güzel ve uygun olabiliyor

13 temmuz 2020 15:35

3. a1 a2 ve a3 teşekkür ederim süslüler öneriler için ben pantolon giysem garip kaçar sanmıştım :) 2-3 tane elbisem var ama onlar da fazla desenli düz siyah elbisem olsaydı kurtarıcı olurmus dediğiniz gibi

a4 soruyla ne alakası var yazdığınız şeyin, pardon ama size ne? keşke gitmek zorunda olmasam ama seneye evlenmeyi planladığımız için beni her aile ortamına soktuklarından dolayı olabilir mi?

13 temmuz 2020 15:43

4. A4 şaka mısınız? Spesifik olarak size ne evet a1 a2 ve a3 sağolsun cevap vermişler? Soruma cevabınız yoka çıkabilirsiniz bu ne nefret ve kin?

Başınızdan böyle bir şey geçmiş sanırım. İnsan gibi gelip uyarsaydınız emin olun daha ciddiye alınabilir olurdunuz. Ayrıca ailelerimiz tanıştı 6 senedir birlikteyiz ve sadece isteme töreni olmadı çünkü hoşlanmıyoruz bu konseptten. Bana kafayı takıyorsunuz ama belki söz töreni olanlar ayrılacak? Yaşları bizden küçük ve evlenmelerine en az 3 sene var. Gelip bir de açıklama yapıyorum allahım saykosuna. Üzüleceksin ama ufukta ayrılık yok şimdi defolup gidebilirsin. Bu soruda bile insanın sinirini bozmayı başarıyorsunuz tebrikler.

13 temmuz 2020 15:51

5. süslü neden uzun uzun cümle kuruyorsun ki şu kıskanca ahsjfdh. bence de siyah kumaş pantolon ve ekru - beyaz gömlek altına da siyah topuklu giyin

13 temmuz 2020 15:56

6. aa ama ince ve uzunsanız siyah bi tulum da giyebilirsiniz sade ama çok şık

13 temmuz 2020 15:56

7. Anonim 4, neden soru sahibi ile erkek arkadaşı kesin ayrılır gibi konuşuyorsunuz. Her gelin görümce düşman mi olmak zorunda.

Benim erkek arkadaşımın kardeşi de kışın isteme, nişanı olacak. Şimdiden davetliyim. Gideceğim de, o kız benim görümce adayım olduğu gibi aynı zamanda arkadaşım oldu.

13 temmuz 2020 15:57

8. Yazlık bir elbise de güzel olabilir bence süslü.böyle çiçekli böcekli değil de düz kemerli falan olabilir.

13 temmuz 2020 15:58

9. A6 ya süslü cidden şu soru troll değil kaos değil dümdüz yardım istediğim bir soru ve her seferinde bu sözlük beni şaşırtmayı başarıyor. Nasıl bir motivasyonla bu soruya gelip olumsuzluğunu bırakıp gidiyor anlamıyorum.

Neyse sana da Teşekkür ederim süslü sanırım dolabımdaki kıyafetlerle kurtarabileceğim bir tören olacak :)

13 temmuz 2020 15:59

10. Sen arıyorsun ne demek ya? Nasıl iğrençsiniz! Sevgilisinin kıçında ailenle tanıştır beni diyen zavallılar gelip burada sen ne arıyorsun orada diyorlar! Zavallı kıskanç!

13 temmuz 2020 16:01