sevgilimin yanında konuşacak bişey bulamıyorum hiç espirili değilim gibi geliyor bana?

süslüler 5 aylık bi ilişkim var. seviyorum seviliyorum. ama bazen öyle anlar oluyor ki konuşacak bişey bulamıyorum sanki konuşacak bişey yok gibi geliyor. oyun buluyorum mesela oynuyoruz. bazı konularda dümdüzüm sanki böyle zekice espiriler yapamıyorum gibi. arkadaşlarımla asla öyle değilim baya komiğimdir hatta. ama sevgilimle böyle. hafta da bir görüşüyoruz 2 gün onda kalıyorum. ben de mi sorun var anlamıyorum. ilişkim gayet güzel. diyorum acaba kendimi mi kasıyorum. neden böyleyim. benim gibi hisseden var mı.

1. belki sevgilin komik değildir ve seni geriyordur ister istemez süslü

12 nisan 2021 20:28

2. Sevgiliniz size o rahatlığı vermiyor sanirim.

12 nisan 2021 20:29

3. çünkü konuşacak bir şey bulamadığında(gizlinot: başkalarıyla öyle değilsen) genelde sorun karşıdakinde oluyor

12 nisan 2021 20:29

4. Ben de son ilişkimde böyleydim. Karşımdakiyle ilgiliymiş sonra başkalarıyla konuşunca emin oldum.

5. süslü konudan alakasız ama ne oynuyorsunuz ben de arıyorum :(

12 nisan 2021 20:33

6. Soru sahibi butun de'ler ayri yazilmadigi gibi herkesle her zaman konusmak zorunda da degilsiniz. Sessizlikten neden rahatsiz oldugunuzu sorgulayin Bence. bazi insanlarla ben de cok geriliyorum istemsizce ama bu tamamen kendimi kastigim icin oluyor.

12 nisan 2021 20:33

7. Karşıdakiyle ilgili +1. Ben sevgililerimle arkadaşlarımla olduğundan daha çok eğlenirim normalde. Bir erkek arkadaşım vardı. İnanılmaz sıkılıyordum onunla konuşacak bir tane konumuz yoktu. Başkaları varken çok eğlenceliydi her şey ama başbaşa kalınca yok. Çok acayipti hayatımda hiç kimseyle o kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.

12 nisan 2021 20:34

8. Hayatıma giren herkes, arkadaş sevgili vs ama herkes benim çok laf ebesi olduğumu söylerdi 2 sene önceki sevgilimde algılama sorunum olabileceğini ima eder sürekli anlayamamamdan dem vururdu. Çünkü 3 kelimeyle anlatılacak şeyler için 75 kelime kullanır olayı dallandırır budaklandırırdı ben de onu dinlemekten vazgeçmiştim. Esprilerimi hep ciddiye aldığı için espri falan da yapmazdım. Sürekli 32. Sayfa gibi o hayatın içinden dertler anlatır ben başımı sallardım. benden zeki olduğunu düşünürdü shajhaha aklıma o geldi.

12 nisan 2021 20:50

9. Süslüler pandemi döneminde sevgili olduk bu yüzden dışarı çıkamıyoruz hep evdeyiz. Bir kere arkadaş ortamına girdim orda baya konuşkandı. Benimde arkadaşlarımla tanıştı espirili hoş dediler hep. Aslında ilişkimizde de konuşur ama ne bileyim kendime daha çok konuş, konu aç, espiri yap diye baskı yapıyorum. belki  bir aktivite yapamadığımızdan böyle hissediyorum ama üzülüyorum çünkü güzel bişey yaşıyorum.

Oyun olarakta tavla, satranç, dama oynadık ama ben pek başarılı değilim yenildikçe ona üzüldüm ama o ayrı konu :(

12 nisan 2021 20:51

10. canım süslü arkadaşlarınlayken eğlenceli ve komik olduğunu ama sevgilinin yanında durgun ve sessiz durduğunu söylüyorsan eğer sorun sende değil ondadır. çünkü mizah biraz da karşılıklı olunca ortaya çıkıyor. adamda malzeme yoksa ne konuda espri yapacak nasıl güldüreceksin ki. futbol gibi düşün karşılıklı paslasma olmadan ortaya güzel bir sohbet çıkmaz. Böyle biri ile ömür geçmez ben sana diyim yol yakınken dön çünkü mizah anlayışı sonradan kazanılmaz. Tam da dediğin gibi bir flört yaşadım ve dedim ki kızım kendine gel sen milleti güldürmekten altına s*ctıran birisin karşındaki oduna ne kadar tahammül edebilirsin. Aydınlanma geldi ve bitirdim.

12 nisan 2021 20:54