sevgilimle konuşacak, paylaşacak bir sey bulamıyorum?

uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. her günümüz aynı. sabah günaydın, nasılsın faslı. birkaç saat sonra napiyorsun vs. ikimiz de çok yoğun çalışıyoruz. izinli olduğumuz günlerde bile böyle olduğunu fark ettim. evden dışarı pek çıkmıyor. sürekli oyun oynuyor. geçenlerde ikimize de aynı kitabı aldım. belki üstünde konuşur, sohbet ederiz diye. kitaba başlamadı bile. yavaş yavaş soğuduğumu hissediyorum. aramızda mesafe olduğu için mi böyle acaba? siz neler yapıyorsunuz sevgilinizle?

1. Süslü bizim de böyleydi ben aramasam aramazdı akşam çalışmadığı saatlerde mesajlaşırdık ama bi mesaja 15 dakika sonra cevap verirdi. Beraber yapabileceğimiz şeyler bulmaya çalışırdım dizi film öneririm ben sevmem izlemem derdi oyun öneririm ben çyle oyunlar oynamam derdi. Sonra ben de onun bana davrandığı gibi davranmaya karar verdim. Sonra ne oldu bil benim ona olan sevgimin bittiğini onun hep çok sevdiğini vs söyledi 🤦🏻‍♀️  En son patladım ve bitirdim. Sen de aynısını yapmalısın bence senin için çabalamayan insan için sen hiç çabalama.

25 haziran 2022 11:57

2. Boyle bir ilişkiden çıktım ben de. Günlük durum konuşmaları, onun insanları anlatması, hiçbir düşünce paylaşımı, fikir alışverişi yok. Eğlenceli geyik muhabbeti bile yok.

Şöylebir söz vardi: küçük insanlar kişileri, normal insanlar durumları, büyük insanlar fikirleri konuşur diye. Bana bunu hatırlatıyordu ilişkimiz. O kadar sığ ve monotondu ki sohbetler. Bence siz de tekrar değerlendirin. Hoşsohbet ve eğlenceli insanlarla zorlamadan akıp giden muhabbetlerle kendinize de karşınızdakine de bir şeyler kattığınız, ufkunuzu genişleten, kendinizi tanımanıza hatta fırsat doğuran ilişkiler çok daha iyi geliyor.

25 haziran 2022 12:02

3. Yürümeyegini biliyorsun süslü.

25 haziran 2022 12:02

4. Yazdıklarınızı okuyunca karnıma kramplar girdi. Çünkü kendime bile itiraf edemediğim şeyleri yazmışsınız. Hayatı oyun olan bir adamla daha ne kadar devam ederim bilmiyorum. Hiçbir paylaşımımız yok. Birbirimize kattığımız bir şey yok. Oturup birlikte bir film bile izleyemiyoruz. Muhabbetimiz eninde sonunda sextinge, anlık fotoğrafa bağlanıyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum.

25 haziran 2022 12:34

5. işte bu yüzden uzak mesafe ilişkisine hayır süslüm. Yani istediğin zaman buluşamıyorsun bir şey yapamıyorsun e böyle olunca sürekli konuşacak konu zaten bulunmaz. Aynı şehirde olup aktiviteler yapılınca onlar üstüne bile konuşur insan sizin böyle bir şeyiniz de yok maalesef. Kendinize böyle bir kötülük yapmayın çünkü benim için uzak mesafe ilişkisi kötülüktür. Yaşınız kaç bilmiyorum ama kaç olursa olsun bir insanın sevgilisiyle istedikleri her an görüşme özgürlüğü olmalı ya.

25 haziran 2022 12:48

6. Eşimle de böyleyiz. Çok üzücü bir durum. Tek çok çok iyi olan şey ise cinsel yaşamımız. Umarın cozum bulursunuz

25 haziran 2022 12:56

7. Ben 26 o 28 yaşında. Daha önce sırf bu mesafe olayı yüzünden ayrılmaya karar verdim. Çünkü bu işin sonu yok gibi geliyordu. Bir şekilde yine bir araya geldik. Şimdi de bu iletişim kuramama olayı aklımı kurcalıyor.

25 haziran 2022 13:01

8. erkeklerden bahsederken çocuk kelimesini kullanmayın ya. ne çocuğu.

25 haziran 2022 17:22

9. 28 yaşındaki kazık kadar adam konuşacak konu bulamıyorsa zaten benim ilgi alanıma girmez. Sen kendini hiç yorma, biraz o zorlasın kendini

26 haziran 2022 00:10