sevgilimle seks yapmakta kararsızım?

evet kızlar şaka değil sorum hdjdjdhd kendisi ilk sevgilim 3 ay oldu. sevişiyoruz, seviyorum da onunla sevişmeyi fakat ilerisi için ilişkiye devam eder miyiz bilmiyorum.sanki 2-3 ay sonra biticekmiş geliyor. bu yüzden de ilk seks deneyimimi onunla yapma diyorum sonra da amann zevkini çıkar diyorum. ne yapayım sizce yap gitsin, o anın tadını çıkar mı dersiniz yoksa emin olduğum biriyle mi olmalı?

1. Yav ciddi olalım arkadaşlar hdjdjsh çok yazım yanlışı yapmışım sorryy bu arada

17 kasım 2021 23:07

2. Zaten sevişiyomuşsunuz sal gitsin bebek keyfine bak

17 kasım 2021 23:09

3. İlk seks deneyiminin karşınızdakiyle çok alakası var rahatsız hissettiğinde bunu anlayabilecek mi, dur dediğinde hemen duracak mı vs vs. Bence partnerinle bunları konuş ve için rahat ederse yap.

Şimdiden herkese hayırlı seksler.

17 kasım 2021 23:12

4. Bu kadar ikilemde kaldığına göre ilgin yoğun değil. Ve anladığım kadarıyla biraz duygusal açıdan bakıyorsun ve yoğun hissetmediğin biriyle yaşamak istemiyorsun bunu. Hislerine güven sadece. Herkes sadece zevk için seks yapamaz çünkü.

17 kasım 2021 23:16

5. Su seksi gerdek gecesine cevirme tutkunuzu anlamiyorum. Erkekler catir cutur sevisiyor ne guzel... bizdeki kutsal am triplerini anlamiyorum. Sevis ablam, sonra terk et istiyorsan. Sonra duzgun adam cikinca onda sifir tecrube oluyorsunuz, boyle ozel olsun cabasi yuzunden geriliyorsunuz. Sal biraz ya... sevisiyorsun yani bi penetrasyon kalmis. Cinsel cekim hissediyorsan sevis iste. Am sik got bunlar kutsal degil. Opustugun gibi ayni...

17 kasım 2021 23:36

6. Şüphe varsa seks yoktur.

17 kasım 2021 23:36

7. Yapma

17 kasım 2021 23:52

8. İlişki içinde böyle geliyo ama bittikten sonra böyle düşünmüyorsun :d yani en azından bende öyle oldu. Hala çok sevdiğim biri ama yapmadığıma sevinmiştim. Ben evleneceğim kişiyi bulursam yapmak istiyorum diyen tipim. O yüzden :d henüz arayisim bitmedi :d

17 kasım 2021 23:57

9. Sevişmeseniz bunu sormanızı anlarım da bir o kaldıysa yapın bence. Zaten bu konuda çekinceleriniz olsa sevişmezdiniz de.

18 kasım 2021 11:29