dizime yatırıp iki şaplak atıyorum
Süslüler sevgilim bi konuda çokça kez söz verip bir daha olmayacak demesine rağmen o olay olunca bir şekilde ama öyle oldu böyle oldu deyip duruyor.zaten onların olunca alması gereken tavrı almıyor.ne yapayım trip mi atayım küseyim mi bi yol gösterin bana
Anonim 1 sevgiliniz sizin için bu cümleyi kursa ne düşünürsünüz acaba
yapacağına ya da yapmayacağına söz verdiği an "bak bu dediğini unutma, xx mekanda saat xx'de böyle yapacağına söz verdin" diyin. en aından yeri aklınızda tutun ve konu her neyse onu ihlal ettiğinde "bunu şurada konuşmuştuk ve
unutmayacağına söz vermiştin, şimdi bu yaptığını yok sayıyorum, doğrusu şu şu. ister telafi et, ister geri al ama doğrusunu yap. dalgınlığına veriyorum, söz verdiğin için bu şansa sahipsin" diyin. sözünü tutmayan adam böyle şartlanmayı ve gerektiğinde rest çekilmeyi hak ediyor.
Süslü bu konuyu çok konuştum ya hep haklısın ama şöyle böyle deyip beni üzüyor,söylediğin Şeyleri çok söyledim farklı bi şey yapayım bu konu bitsin istiyorum artık ya.bi taktik falan verecek yok mu ya bu durumu düzeltmiş
Anonim 1 tarih saat kelime kelime söylüyorum kendisi de evet söyledim ama o an nasıl böyle yapsaydım deyip her defasında beni üzüyor.iyi her şey güzel bu konu açıldı mı geriliyorum
Tamam ayrılık diyeyim de blöf gibi olacak,bu sebepten ayrılmak istemiyorum sadece sorun çözülsün anlasın hatasını istiyorum.soğuk mu konuşayım yoksa tamam sen bilirsin deyip hiçbir şey yolmuş gibi mi davranayım yoruldum açıkçası
tuttuğu bir sözü ciddiye almayarak üzülmesini sağlayabilirsiniz. fareli köyün kavalcısı misali güven kırmanın ne demek olduğunu anlaması lazım.
Evet süslü ya ne yapsak bilmiyorum gerçekten,diğer süslüler şuan nasıl davranamam gerektiğini soruyorum aslında yani nasıl davranayım telefonuna mı çıkmayayım soğuk mu konuşayım laf mı sokayım
Belli ki şans vermem istiyorsun o zaman al karşına konuş, rahatsız olduğun şeyleri söyle onun neden böyle yaptığını sor sana nasıl hissettirdiginden bahset eğer bu davranışlarını tekrarlarsa ilişkinizin biteceğini söyle. Ama bana kalırsa bu adam verdiği sözleri durumu kurtarmak o an sizi geçiştirmek için veriyor sonra da sallamıyor. Aynısı benim başıma da geldi ama bence bir çözümü yok. Insan önemsemek istediği şeyi önemse. Siz ona aynısını yapabiliyor musunuz defalarca? Peki neden bu duygusal manipülasyona maruz kalmaya razı oluyorsunuz?