sevgiliniz varken neden başkasıyla flört edersini?

özellikle erkekler bunu neden yapar? başkasıyla görüşmek istemek konuşmaya çalışmak hem de uzun yıllardır süren ilişkileri varsa tecrübe eden var mı böyle bi durumu ya da böyle erkek arkadaşları olanlar var mı sevgilisi varken başkalarına yazan eden?

1. çünkü şerefsiz insan her şeyi yapabılır

13 aralık 2019 23:43

2. Çevremde birkaç örnek var böyle.

Örnek 1: arkadaşımın arkadaşı sevgilisiyle hiç sevişmediği için başkalarıyla flörtleşip buluşup aldatıyor.

Örnek 2: bir diğer kişi ilişkisi monotonlaştığı için heyecan arıyormuş.

Örnek 3: bu şahıs da sevgilisini çok seviyormuş (!) ama hep aynı kişiyle konuşmaktan sıkılmış.

Bu arada hepsinin allah belasını versin <3

13 aralık 2019 23:45

3. Beğenilmek istiyorlar. Erkek kadın farketniyor ama erkekler çoğunlukta diye düşünüyorum. Ego tatmini. Eşik insanlarin işi. Yapanın Allah cezasını versin ne diyelim. Yarattıklarını yaşasınlar.

14 aralık 2019 00:22

4. O an için en iyi olasılık sen olduğun için seninle flört edicektir. Daha iyi bir olasılık çıktığında şansını denemek isteyecektir.

14 aralık 2019 00:55

5. Benim de tanıdığım biri var sevgilisiyle gayet mutlu gözüküyolar instagramda ama arkadaşıma yazıyo sürekli kahve içmeye falan çağırıyo anlamlandıramıyoruz arkadaşımın pek bişey yaptığı da yok karşı tarafa

14 aralık 2019 00:55