sevgilinizin evine ilk ne zaman gittiniz?

1. O benim evime geldi jdhsj cok guzel sarabim var gelsene dedim geldi o gecenin sonunda sevgili olduk

12 haziran 2022 23:28

2. 1 ay sonra o benim eve geldi ev boştu eve attım fjdhdjdhdh o beni daha atamadı off kahrolsun aile evi

12 haziran 2022 23:42

3. Daha sevgili bile olmadan gittim. Olduk. Nişanlıyız suan

12 haziran 2022 23:42

4. İlişkimizin 2.ayında anne ve babasıyla tanışmaya gittim

12 haziran 2022 23:44

5. Telefonda bir iki mesajlaştıktan sonraki gün sjskksakamb iyi cesaret etmişim diyorum şimdiki aklımla

12 haziran 2022 23:59

6. hiç utanmadan ilk buluşmada dfjdfjjfkjs

13 haziran 2022 00:00

7. Sevgili olmadan tanıştıktan bir hafta sonra gittim. Sevisme konusu açılmadı bile hatta o güne kadar. Kazık kadar insanlarız 1 hafta boyunca her gün görüştük cafede oturduk, yemek yedik, çay içtik derken baydı artık fark ettik o çekindi söylemeye farkindaydim sana bir gün geleyim musaitsen yemek yapmaya dedim çok sevindi :) öpen de bendim sevişmeyi baslatan da urkutup kacirmak istememiş beni :)

13 haziran 2022 00:00

8. Hic gitmedim cunku kedisi var ve ben kediden korkarim. Eve gidince kediyi baska bir odaya kapatsin falan da istemiyorum dolayisiyla gitmedim. O bana gelip kaliyor. Zaten baskasinin evinde kalinca rahat da edemiyorum. Esya tasi vs. onun esyasi bana gore daha az bu sekilde daha rahat yani.

13 haziran 2022 00:17

9. Üçüncü ayımızdı galiba

13 haziran 2022 02:28

10. Ben de çağırıcam galiba yani o kadar kontrolcüyüm ki sürekli doğru mu yapıyorum vs diye kendimi darlıyorum. Ve yani 28 yaşındayım ama hep böyle maalesef

13 haziran 2022 14:02