sevgilinizle özel zaman geçirmek için nerede buluşuyorsunuz?

kızlar merak ettiğim bir şey var. burada soruları görüyorum ancak anladığım kadarıyla çoğu kişi ailesinden ayrı yaşıyor ve sevgilisiyle kendi evinde vakit geçirebiliyor. ailesiyle birlikte yaşayan süslüler ne yapıyor? her seferinde otele gitmeyi karşılayabiliyor musunuz gerçekten?  ben benzer durumdayım da merak ettim.

1. maddi duruma göre ayda 2 kere falan pansiyon tarzı yerlerde kalıyoruz

21 mayıs 2021 13:21

2. Benim sevgilim ailesiyle yaşıyor ama ailesi çalışıyor onlar işteyken buluşuyorduk eve gidiyorduk :d

21 mayıs 2021 13:25

3. süslü yaşadığımız şehirde fazladan bir tane daha boş evleri var genelde oraya gidiyoruz haftasonları ya da iş çıkışları

21 mayıs 2021 13:27

4. Ailesinin yazlığı olmayan adamla beraber olmam diyeni de ilk görüyorum mdjdmdjdkdjf ilk bunu mu soruyosun adama. Ne garip insanlar var ya

21 mayıs 2021 13:36

5. ikimiz de farklı şehirlerde ve ailemizle birlikte yaşıyoruz. hafta sonu yasak olmadan önce otelde kalıyordu gelip, gündüz 12de giriş yapıp tüm gün otelde zaman geçiriyorduk gece ben eve dönüyordum. söyleyebildiğimde bazen arkadaşımda kalcam falan diyordum. ben gidince de direkt otelde birlikte kalıyoruz. hafta sonu yasakları başladığından beri de nöbet ertesi izinli günümde geliyor günübirlik, dönüyor mecbur :( arabada veya parkta bayırda takılıyoruz insansız alanlarda. uzun zamandır da yasak olduğu için genelde arabada sevişiyorduk alışmıştık artık, geçen gün bomboş bi yere gittik şehre çok uzak köy desen değil arada öyle orman gibi bi yer. public seks keyfi yaptık inanılmaz keyifliydi, efil efil eserken baya iyi oluyor ahaha. bundan sonra arabaya girmem

21 mayıs 2021 13:41

6. Neden elimi cebime atmayayım, anlamadım, bir şey paylaşıyoruz, escort olsam parayla bir hizmet alsa benden dediğinizde haklısınız da.

21 mayıs 2021 13:47

7. evet ss, biz de genelde birlikte ödüyoruz mecbur mu çocuk beni görmek için her şeyi ödemeye? sonuçta ben de onu görüyorum. birimiz benzini birimiz oteli hallediyoruz, otelde kalmadığında da benzine ortak oluyorum. bu erkeklere de yazık ya evliliğe mi para biriktirsin kykya mı bedelliye mi. millet delirmiş cevaplara bak

21 mayıs 2021 13:51

8. A4 yazik sana ya. Nasil biriyle seks yapıyorsun da otel parasi icin katlanıyorsun sadece herife.

21 mayıs 2021 14:24

9. shgdfghsafhs a4 e bak. inş sevilirsin kız. öyle bi sevgilim var ki her sabah beraber uyanmayı milyon dolarlara değişmem. oooff çok aşığım be

21 mayıs 2021 14:24

10. ben de escort olsam bir otel parasına talim olmam herhalde anonim 4, biraz fiyatınızı arttırın derim

21 mayıs 2021 14:38