sevgiliyi hayatın merkezinden çıkartmak?

süslüler bu benim sürekli yaptığım bir hata, resmen aşamıyorum. sevgilimi hayatımın merkezine oturtup hayatımı ona göre şekillendiriyorum. birkaç kalp kırıklığı sonrası bencil olmak istediğime karar verdim, artık üzülen ben olmak istemiyorum. bana yol gösterin nasıl bırakacağım bunu :(

1. bende sizin gibiydim sonuç ayrıldık. insanları bu kadar hayat merkezi yapınca nasıl olsa varlar kafasına giriyorlar ve zaman sonra akılları dışarı kayıyor bunu yapmayın kendinize özel bir alan oluşturun, ben bu olaydan sonra akıllandım.

4 şubat 2019 12:24

2. Nasıl yapacağımı bilmiyorum süslüm, o rahatlığı görüyorum ben de şu an onda. Yavaş yavaş soğuduğumu görsün, üstüme düşen o olsun istiyorum.

4 şubat 2019 12:46

3. ilk olarak yapacağınız şey şu anda böyle hissetmesine sebep olan davranışlarınızı değiştirmeniz, örneğin fazla ilgi alaka mesaj atma arama gibi mesela bunları azaltın. diğer adım arkadaş çevreniz varsa büyük avantaj onlarla daha sık vakit geçirmeye çalışın, fazla çevreniz yoksa eğer ailenizden sevdiğiniz birileri varsa örneğin kuzen gibi onlarla görüşebilirsiniz. kendinizin sevebileceği hobiler edinin mesela ben bitki bakımına yöneldim bir sürü bitki aldım kendime onları yetiştirmeye başladım, sizinde buna benzer sevebileceğiniz hobiler mutlaka vardır yeni hobi edinebilirsiniz. hiçbir şey yapamıyorsanız açın dizi-film izleyin, kitaplara yönelin. oyun falan da oynayabilirsiniz bunlar da ona olan merkez konumlamasını dağıtacaktır.

4 şubat 2019 12:52

4. Benim bu, hicbir kararimi sevgilimi dusunerek almam. sehir mi degistiricem, dusunmem bile o nerde. Ulke mi degistiricem, yurtdisina mi basvurucam. Umrumda olmaz. Kimse olmadi, olmuyor, olamiyor. Hep 45 yasina gelmis, zamaninda kariyer ve baska imkanlari sevdigi kisi icin tepmis ve cok pisman kadinlar gözümün onune geliyor.

Yurtdisina giderim, unuturum, baskasina asik olurum. Hayat bu, milyar tane insan yasiyor. Kimse kimse icin biricik, degismez ve en ozel degil.

Suslum ama bence ortayi bulmaliyiz, benim tavrim da cok ruhsuz biliyorum. Azcik merkeze alabilmek isterdim birini. Ama yapamiyorum.

4 şubat 2019 12:53

5. en basitinden mesajlarına geç cevap verebilirsin süslüm geç derken hemen veriyorsan beş dk sonra değil gerçekten geç. ne yaptığını merak ettir sorduğunda geçiştir hiç öyle kitap filan de. arkadaşlarınla buluştuğunda arıyosa açma geçiştir böyle böyle yeneceğiz başka taktik bilmiyorum. kurslara filan gidin hobi bulun diyorlar ama asla bulamıyorum evde bütün gün oturuyorum

4 şubat 2019 13:04

6. anonim 1 süslüm tavsiyeleriniz için teşekkürler, uygulamaya çalışacağım. sevgilimle ilişkimiz ilerledikçe arkadaş çevremden uzaklaştım resmen, biraz onlara zaman ayırmalıydım. ve evet sürekli mesaj atan da benim bence, ona bunu desem ne alaka der ama bu böyle. bundan sonra yazmıyorum hadi bakalım.

anonim 3,evet süslüm ya hayatınızdaki bazı şeylerden geri kalmazken böyle belki hayatınızın aşkını da kaçırabilirsiniz. en iyisi orta yol ama o da çok zor. ben yine de şu durumda sizin yerinizde olmayı isterdim.

Anonim 4, sizin dediğiniz gibi yapacağım süslü. Hep ben merak ediyorum, biraz da o etsin.

4 şubat 2019 14:05

7. Süslü mesela bir olay oluyor, direk ona anlatmak istiyorum. Gün içinde konuşmadığımızda huzursuz oluyorum. Haliyle sürekli yazıyorum, ediyorum. Onu görmek için tüm planlarımı oynatıyorum. Bir şey alınca ilk o beğenir mi diye düşünüyorum. Bu şekilde hayatımın merkezinde kendisi. Aşktan yapıyorum sanırım bunları ama bu kadarı da kötü bence. :(

4 şubat 2019 20:13

8. ben de öyleyim resmen çok yıpratıcı ya mesela saate bakıyorum üç saat konuşmamışız napıyo acaba diye düşünüyorum beş dk sonra tekrar bakıyorum tekrar onu düşünüyorum. aramız da bozukken çok zorlanıyorum gözlerim doluyor sürekli

4 şubat 2019 20:54

9. Of süslü ya gerçekten aramız bozuksa o gün benim neşem kalmıyor. :( Bu halde olmak istemiyorum. Değer görüyorum ondan ama bir iki bencilliğini gördüm, affedilecek şeyler değiller benim için. Bu yüzden ben de bencil olmak istiyorum artık.

4 şubat 2019 20:56

10. Suslu bu tam olarak ben annesi gibi oluyorsun sevgilinin oyle olsun istemiyorum gercekten karsidaki insan kaybetme korkusu duymuyor oyle olunca baska tavsiyeler varsa acigim cunku kendimize kotuluk yapiyoruz

4 şubat 2019 22:31