sifon çekme sorusunda gördüm sözlükte hala elle taharet almayı normal bulan bir kesim ısrarla bunu savunuyor?

defalarca tartışıldı edildi ama o sorudaki ilk anonim bile "nsl yni elle taharet almaya laf etmissniz baska nası alınacak ki.s.s.." diye soru sahibine trip atmış resmen :d bu insanlar çevremizde orda burada her yerde arkadaş çevremizde belki de bilmiyoruz böyle olduklarını ve temasta bulunuyoruz ve yeri geliyor eminim yaptığı bir şeyi yiyoruz. elle taharetlenmenin normal bir şey olmadığını nasıl anlatabiliriz? soruyu okudukça çıdırdım çünkü insanların temizlik anlayışı hakkında. internette diğer yazılanlara bakıyorum ve sol elle taharet alınmalı tırnaklar uzun olmamalı gibi şeyler yazılmış anlaşılan o ki bu durum gayet normalleştirilmiş. merak ettiğim elle yapanlar bunu nasıl öğrendi yani evde ana babaası mı öyle gösterdi yoksa sonradan kendi kendilerine mi bu alışkanlığı edindiler.

1. elle taharet nasıl oluyor ben anlamıyorum ya göte parmak sokmak mı yani valla ciddi ciddi anlamadım.

26 haziran 2020 17:18

2. süslü sanırım suyu açıp eli daldırıyorlarmış parmaklarıyla bok sıvamak gibi bir şey sanırım o yüzden tırnaklarınız uzun olmamalı yazmışlar internette

26 haziran 2020 17:20

3. şaka gibi gerçekler. bir de her soruda aynı kişi olduğunu düşündüğüm ohhh misss gibi filan yazan, alaturka tuvalet olmazsa ayılıp bayılan bir süslü var o kadar garipler ki hepsi, kimse kusura bakmasın. ısrarla böyle bir şeyi savunmanın hiçbir kabul edilebilir yanı yok.

26 haziran 2020 17:22

4. aha gelmiş mesela, anonim3, hayatlarında başka bir şeyi görmeyip hayal dahi edemediklerinden ötürü "yıkamadan nasıl olur" yazıyorlar. yıkamadığımızı sanıyorlar. illa elini o suya, tuvalete  ve kendilerine dokunduracaklar yani nasıl bir motivasyonsa başka türlüsü akıllarında hayallerinde canlanmıyor. süslüler özür dilerim kimmmmseyi kırmak üzmek istemem ama gerçekten soru sahibi gibi ben de.o kadar hayrete düştüm ki artık deliriyorum özür dilerim:'((

26 haziran 2020 17:24

5. a3 taharet musluğu ve tuvalet kağıdı bana yetiyor açıkçası. evet regl olduğumda ekstra temiz hissetmek için duşa girip sadece göbekten aşağımı yıkıyorum. öncelikle bol su tutup sonra genital temizleme jellerinden kullanarak temizliyorum elimi sürmüyorum çünkü iğrenç?????

26 haziran 2020 17:27

6. Taharet olayı şöyle değil mi suyu eline döküp vulvaya doğru fırlatmak? Her yerine elleyerek mi yapılıyor? Regl olunca nasıl yapıyorsunuz ki ya? Her gün duş alan birinin bir sağlık sorunu olmadığı sürece çok kokusu olmuyor ki zaten

26 haziran 2020 17:29

7. A3 tamam işte biz de onu diyoruz. Tuvalet kağıdını ıslatıp tabiki sürebilirsin ki ben de öyle yapıyorum ama el ve parmaklarını sürmek garip geliyor. Tartışılan bu.

26 haziran 2020 17:29

8. Kronik idrar yolu enfeksiyonu sorunum olduğu için Taharet musluğu kullanmıyorum, arkadan öne taharet sağlıklı değil zaten. Önce kuru olarak tuvalet kağıdını, sonra ıslak Tuvalet kağıdını en son yine kuru olarak tuvalet kağıdını kullanıyorum. Benim için en sağlıklısı ve her açıdan en temizi bu şekilde.

26 haziran 2020 17:29

9. dışkıya dokunmanın iğrenç olduğunu düşünenlere sorum: bebek bezinin nasıl değiştirildiğini gördünüz mü?

26 haziran 2020 17:30

10. Anon 7, bebek bezini ciplak elle temizlemiyorsunuz herhalde?

26 haziran 2020 17:31