silik çıkan sonuç gebelik testi sonucuna ?

süslüler merhaba çok heyecanlıyım adetime daha 5-6 gün var ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve şuan kimseye soramıyorum boşuna heveslendirmemek için. ikinci çizgi çok silik çıktı sizce hamile miyimdir? lütfen kötü yorum yapmayın başka kimseye soramadığım için sizlere soruyorum

1. İkinci çizgi silikse daha içerde bebek yükleniyor süslü daha tam yüklenmemiş akşama hazır olur :) şaka bir yana allah gönlüne göre versin eğer istiyorsan inşallah hamilesindir

27 ağustos 2020 15:16

2. Aşkolsun süslüm ciddiye alacaktım akşama falan😂 inşallah süslğm çok sağol :)

27 ağustos 2020 15:20

3. Benim de silikti ikinci çizgi, biz iki tane test almıştık birisi normal ucuz bir testti diğeri Predictor Early Erken Gebelik Testiydi ve silik çıkmasına rağmen hamileydim😊mümkünse bir tane de erken gebelik testi almanızı öneririm. Biz dayanamayıp aynı gün hastaneye gidip kan tahlili yaptırmıştık. Kesin sonuç alınca paylaşır mısınız burada?😊

27 ağustos 2020 15:48

4. silik de olsa 2 çizgi varsa hamilesinizdir. kan testi daha kesin sonuç verir tabi.

27 ağustos 2020 18:03

5. Süslüm tabi ki paylaşırım inşallah güzel bir haber veririm 💜 erken gebelik testi benim aldığım da ama adet günüme daha 6 gün civarında var ben biraz dayanamayıp yaptım😂

27 ağustos 2020 18:14

6. (link: https://hizliresim.com/eqGuj6 Test burda :))

27 ağustos 2020 18:16

7. Benim yaptığım testte daha silik çıkmıştı, sadece ışığa tutunca gözüküyordu hatta bozuk olduğunu düşünmüştük😊büyük ihtimalle hamilesiniz diye düşünüyorum, tebrik ederim.

27 ağustos 2020 19:48

8. Freekity süslüm çok sevindim cevabına ya çok sağol💜 inşallah dediğin gibidir sağlıklı bi bebişim olur kesinleşince yazıcam buraya

27 ağustos 2020 20:01

9. Kaç dk sonra silik de olsa belirdi?? 10-15 dk sonrasını dikkate almamak gerekiyor. Bu arada hayırlısı olsun inşallah:)

27 ağustos 2020 20:26

10. Anonim 4 süslüm 3-4 dk sonra belirdi testte o sürede bakmamı söylüyordu