sinema salonlarında kamera ne kadar görebiliyor?

sinema salonu çalışanı var mı aramızda süslüler? bugün sevgilimle sinema salonunda sadece ikimiz vardık ve utanıyorum ama biraz bi şeyler oldu. montu vardı sevgilimin onun altından kıyafetin üstünden bana dokundu ben de ona dokundum, arada öpüştük vs öyle haldır huldur bi şeyler yok ama dediğim gibi hiçbi şey olmadı da değil. kamerayı gördüm ben, biz en arkadaydık kamera sanki karşıya bakıyor gibiydi ama kör noktası da yoktur diye düşünüyorum. o kameralar her dakika izleniyor mu?  bu arada bunun dışında başka bir şey daha soracağım. ben sevgilime böyle public alanda bu kadar samimi olmaktan rahatsız olduğumu ve birinin görmesi sonucunda ona değil bana kötü bakılacağını söyledim kaç kere. beni zorlamadı tabii ki ama her seferinden tedirgin oluyorum kendimi aşırı kötü hissediyorum. beni sevse saygı duysa böyle yapmazdı gibi geliyor. siz ne düşünüyorsunuz

1. ucuz bir orospusun. bir sinema biletine düştüğün hallere bak ıyy

1 temmuz 2022 01:53

2. O kadar alisiklardir ki boyle durumlara kimsenin orda kamerayı uzun uzun izleyip de ah vah diyeceğini sanmıyorum tabii eğer anlattığınız kadarsa shsgahahha

1 temmuz 2022 01:58

3. Kendinize atfettiğiniz sevgiyi saygıyı başka birinin size davranışlarından ölçmeye çalışırsanız çok büyük bir hataya düşersiniz. Bazı kavramları sizin oluşturup muhafaza etmeniz gerekiyor bunun sorumluluğu da başkasına yükleyemezsiniz, sevgiyi saygıyı bu şekilde ölçemezsiniz kısaca. Kendinizi değersiz hissettirecek bir duruma kendinizi açık hale getirmemek başkasının değil sizin sorumluluğunuz. Sorunun cevabı bence hayır izlenmiyordur.

1 temmuz 2022 03:06

4. Suslu kac yasindasiniz 17-18 mi?

1 temmuz 2022 03:21

5. A1 gibileri lütfen şikayet edin süslüler. Son zamanlarda önüne gelen her kadını orospu diye yaftalayan, sürekli cinsiyetçi küfür eden tipler türedi. Sözlüğü mahvettiler kafayı yiyeceğim ya.

1 temmuz 2022 03:25

6. A1 bana kendimi çok çok kötü hissettirdi. Hak verdim neden bilmiyorum, aşağılanacak bir şey yaptım gibi hissediyorum

1 temmuz 2022 03:34

7. Lütfen kötü hissetmeyin süslü, yaşınız kaç bilmiyorum ama lise dönemlerinde bazı ihtiyaçların ev gibi ortamlarda giderilememesinden kaynaklı böyle şeyler olabiliyor. Görülmüş olsa bile sokak ortasında ciddi ciddi seks yapan insanlar bile unutuldu:d tamamiyle doğru bir şey demiyorum ama salonda da kimse yokmuş, etrafınızda insanlar olsa hatalısınız derdim ama o ortamda hormonların etkisiyle böyle şeyler olabiliyor. Lütfen üzmeyin kendinizi, erkek arkadaşınızı da son kez alın karşınıza konuşun.

Özellikle a1'e sakın ama sakın takılmayın. Böyle leş ağızlı varoş insanlara prim vermeyin.

1 temmuz 2022 03:41

8. A7ye katiliyorum bende sikayet ettim

1 temmuz 2022 03:44

9. Ben de şikayet ettim. Allah aşkına gören şikayet etsin bıktım ya. Kız neyi soruyor bu ne yazmış böyle bir varoşluğun içinde olmak istemiyorum biraz çöpleri temizleyelim ve a1i şikayet edelim

1 temmuz 2022 04:03

10. A1i hadi şikayet edelim de cevabını beğenen 9 kişiye ne demeli...

1 temmuz 2022 08:43