sinop, samsun, amasya, çorum turu nasıl olur?

bu şehirlerde yaşayan süslüler varsa nereleri gezebiliriz? samsun’da 1 gün konaklamayı düşünüyoruz.

tarih
    oy (güzelinden)

1. Çorum'u çıkarın bence en iyisi Samsun orada baya vakit geçirilir

30 mart 19:25

2. Çorum'a tatlı yemeye gideceğiz süslü çok zaman ayırmadık oraya. Samsun'da neler yapabiliriz?

30 mart 19:29

3. Süslü ben turla geldim Sinop'a. Küçük tatlı bir şehir ama gece yolculuğu yapmak yordu beni biraz o yüzden tam odaklanamadım jdjdkdoepdp ama gezmesi kolay bir şehir şelale, cezaevi, heykelleri falan gezdik biz bir de tekne turu yaptık.

30 mart 20:15

4. çorumda hattuşa, yazılıkaya, alacahöyük ve çorum müzesi var, çorumu çıkarın diyenlerin tarihi yer bilgisi yok sanırım. merkezde saat kulesi var, osmanlı sadrazamı 7-8 hasanpaşa tarafından yaptırılmış. saat kulesinin hemen yanında tarihi veli paşa hanı var yerel tatları orada tadabilirsiniz.

30 mart 20:21

5. A5 Çorumlu ahshsh

30 mart 20:30

6. çorum dünyanın merkezidiflskjdjlhgs

30 mart 20:33

7. Beybi ya şu 4 şehir yerine sadece ordu'ya gitseniz cenneti yaşarsınız. Özellikle samsun'da hiçbir şey yok samimi söylüyorum

30 mart 20:34

8. güzel olur. corum ve sinop yazılmış.

samsun amasya arası çakallı menemeni yersiniz.

amasya'daki arkeoloji müzesinde mumya var mutlaka görün, amasya kongresinin yapıldığı yer ve bir tane tıp müzesi var onları da tavsiye ederim. zaten keyifli bir yer amasya, underrated.

arabayla gezecekseniz, oralara gitmişken Ballıca mağarasını da tavsiye ederim

31 mart 14:29

9. a3 mantı için mi gezmesini öneriyorsunuz insanlara?

31 mart 14:31

10. Bir çorumlu olarak çorum saat kulesi kadar boş bir şey yok. Merkezi yerine ören yerlerine gidin bilen biriyle hattuşa alacahöyük gezmek keyifli gerçekten. Bir de merkezde yöresel yemekleri yiyebileceğiniz bir yer varmış bilmem ne konağı ona gidin zaten haritalardan restoranlara bakın çıkar direkt

31 mart 14:38