siyah boyalı saç açılır mı 30?

2 yıldır saçımı siyaha boyuyorum ama sıkıldım kızıla dönmek istiyorum. daha 3 gün  önce boyadım yine siyaha ama pişman oldum boyadığıma. marketten açıcı alsam işe yarar mı saçıma çok zarar verir mi turuncuya açsa yeter. palette uil açıcı işe yarar mı saçımı yakmak istemiyorum içindeki oksidani değil de %3 lük oksidan kullansam mesela

1. Bir süre akıtın boyayı. Kendiniz de açarsanız dipler açık uçlar siyah falan kalabilir sıkıntı olur siyah boyayı açmak zor süslü

14 haziran 2022 17:15

2. anonim 1 süslü ne kadar süre akıtayım mesela? dipler açık olur mu bilmem çünkü hiç dibim gelmedi yeni boyadığım için

14 haziran 2022 17:18

3. Akıtabildiğin kadar akıt süslü olmadı kuaföre gir boya akıtma istiyorum de onlar da yapıyor. Diplerinin gelmesi pek önemli değil. O kısım daha sıcak oluyor ya o yüzden daha fazla açılıyor uçlara göre. Ya da şöyle yap, al açıcıyı saçının bir tutamında dene ne kadar açılıyor bir bak. Arka taraflardan al kötü olursa pek görünmesin. iyi açılırsa hepsini yaparsın. Bu arada palette 7 tona kadar açıcı kullanıyorum ben de saçlarım sarı dip boyam için, çok memnunum. Saçlarım kötü kahve ama mükemmel açıyor ama işte siyah boyalı saçı bilmiyorum ne yapar

14 haziran 2022 17:30

4. Bir ay önce 2 yıldır siyaha boyattığım saçları turuncu bakır arası bir şey yaptım. İki kez üst üste açmak zorunda kaldım ona rağmen arka taraflarda siyahlık koyuluk kalmıştı yine de turuncusu baya iyi tutmuştu. Ondan önce ise iki kez saçımdaki boyayı akıtmak için bulaşık deterjanı kullandım baya akıttı saçımı (saçı çok kurutuyor yapar yapmaz saç maskesi vs kullanılmalı). Süslü en az iki hafta her gün saçını yıkayıp artık beyaz sabun mu kepek şampuanı mı (Bazıları şampuanın içine karbonat falan koyuyor o da çok kurutur ama baya akıyor diyorlar) kullanırsın bilmiyorum saçındaki boyayı akıt. Kızıla boyatacağın için saçının renginin çok açılması gerekmez zaten saçını açarken kızıl açılır o saç. Bu arada boya formundakiler siyah boyalı saçı açacağını çok sanmıyorum saçımın uçları hala siyah-kahve arası bir şeydi krem açıcılarla açınca. Ertesi gün bir tane toz açıcı aldım onla uçları açtım :( üç-dört cmlik yer püskül püskül olmuştu ama saçımı baya açabilmiştim.

14 haziran 2022 18:14

5. süslü zaten her gün yıkıyorum saçımı bu sefer allah ne verdiyse bulaşık deterjanı mı dersin tuzlu su mu dersin karbonat ketçap mayonez mi dersin ne bulduysam saçıma sürücem ama açıcı sürmek istemiyorum korkuyorum :( saçım zaten incecik olur da yıpranır koparsa oturur ağlarım uzatmak için canım çıktı :(( bence ben açıcıyı unutayım artık nasıl olacaksa zift gibi siyah saçım bi de kolestonla boyuyorum bilen bilir kara delikten daha siyah tutuyor. saç maskem yok ama boyalardan çıkan maske-krem koleksiyonum var onlar işe yarar diye düşünüyorum zaten serum yağ vs. de kullanıyorum hiç olmadı çok kurursa saçım kafama briyantin boca ederim suriyeli gibi gezerim ama yeter ki yıpranmasın :( morfose red diye kızıl açıcı varmış siyah saçı boyalı da olsa kızıla açıyormuş ama trendyoldakiler oo süper tiktoktakiler tü kaka yazmış şimdi ben kime inanıcam 250 liramdan mı olayım saçımdan mı bilemedim

14 haziran 2022 19:16