siz bu adamları nasıl evliliğe ikna ediyorsunuz ?

yeminler olsun bak ilişkim süpersonik güzel gidiyo demeyip bırakacam adamı.ya ben”onun ilişkisi var abi”olarak mı dünyaya gönderildim ? herkes catır catır cocuk doğuruyor benim yaş kemal’e erdi sülale ayaklandı anam torun istiyor…lütfen premium gold ilişkilerinizi nasıl evliliğe dönüştürdünüz şu hikayelerinizi anlatın kızlar mesai de bitti anca sinirim geçer yine kuruldum cünkü

1. Süslümmm sen ben misin? :d benim de 2 seneye yakın ilişkim var yaşlar 30-31 ne zaman evlilik konusunu açacağız diye bekliyorum. Ben açtım birkaç kez, öyle 2 dk bakalım falan dendi geçti hahahaha. Ben de merak ediyorum valla

10 ocak 2022 18:02

2. Açık açık söyleyeceksin süslü. Yaşın 30 üstü ilişki de 1 yılı geçtiyse açık açık söyleyeceksin. Aileler tanışmıyorsa eğer aileler tanışacak önce. Eğer tanışıyorsa zaten ordan yürü. Ee ne zaman geleceksiniz annemler soruyor. Ciddi düşünüyor muyuz bunu bilmem lazım ona göre plan yapıcam ben de de. Vallahi aynen böyle söyle. Bizim aileler tanıştı nişan işi pandemi nedeniyle uzadıkça uzadı en son yeter ya millet pandemide düğün bile yapıyor milletin bebeği bile oldu diyip isyan bayrağı çektim. Şimdi de düğün tarihi alma konusunda mücadele veriyorum ama sorun benimkinin tam bir tembel koala olması.

10 ocak 2022 18:06

3. Kendi teklif etti ben 30a kadar hiç dusunmuyordum, 27 yaşındaydım. Niyetleri varsa kendileri ediyor

10 ocak 2022 18:22

4. etmiyoruz. evlilik iknayla icerisine girilip yurutulebilecek bir kurum degil zaten. evlenmek istiyorsak halihazirda evlenmek isteyenle birlikte oluyoruz, acik acik da soyluyoruz. iyi giden bir iliskide de evlenmeyi takmiyorsak devam ediyoruz, evlilik karsi tarafa askimiz ve onunla iliskimizin onunde geliyorsa da ayriliyoruz. ayrica bazi susluler de yazmis, evlilige muhtac ve ikna etmeye calisan taraf olmak sadece elinizi zayiflatir. ben kadin olarak asiri evlilik meraklisi erkeklerde hep bir bit yenigi aradim, hayirdir ne oluyor diye, genelde de buldum o bit yenigini eninde sonunda.

10 ocak 2022 19:26

5. Evlilige ikna diye bir sey yok. Kenarda oturup bi gun bir erkek tarafindan kendine evlilik rutbesinin bahşedilmesini beklemiyorsaniz tabi.

Erkeklerin evlilik istememesi, kadinlarin ikna etmeye calismasi fitrat degil ezberlenmis bir kalip. Buna inanmaniz erkeklerin isine geliyor cunku evlilik istememelerini veya sizi bu niyetle oyalamalarini legalize etmis oluyorsunuz.

Gercek su ki seven, asik olan adam bal gibi de evlenmek istiyor. Hatta evlenmek istemeyen erkek yoktur sizinle evlenmek istemeyen erkek vardir.

Evlilige/iliskiye hazir olmayan insan aslinda hazir olmadindan degil bunlari sizinle istemediginden kendini hazir hissetmiyordur.

O yuzden erkekleri evlilige ikna etmeyi birakin. Sizinle evlenmeyi isteyen insanlari kacirirsiniz onu ikna etmeye calisirken.

10 ocak 2022 19:39

6. A5 sen akıllı mıçın bak çen benim bıdığıma:) kız sana burdan bi çakarım bide fakbadiden yersin  kız benim iki buçuk ilişkim olmuş o müesseselere aklım mı eriyor sanki

10 ocak 2022 19:51

7. Benimkinin yaşı resmen 40 , ağzına tükürecem onu istiyor.kız evi var arabası var , benim de arabam var param vsr isim var kariyerim var kendinden cıtırım da ay neyi bekliyoruz anlasam bi.ikna mikna değil kanalize ediş olayı bu

10 ocak 2022 19:52

8. 40 yaşına kadar niyeti olsa evlenirdi zaten çoktan. yaşıtlarının çocuğu okula gidiyor. seninkinin niyeti yok boşa uğraşma.

10 ocak 2022 19:57

9. Süslü üzmek istemem ama bana da niyeti yok gibi geldi üstteki süslüye katılıyorum. Benim 3 yıllık ilişkiden sonra evlilik oldu. Çok istekli biri değildi eşim biraz benim konuları açmamla oldu o yüzden açıkça konuşmak lazım sonunu göremiyorsanız bırakın gitsin. Ben en son rest çekmiştim aklı başına geldi ha gelmeseydi de inanın umrumda olmayacaktı yoluma bakacaktım.  Bence böyle ilerleyin

10 ocak 2022 20:12

10. İkna etmek için hiç uğraşmadım ama kendisi sık sık evlilikten gelecekten bahsedip bir adım atmıyordu. Ben de artık anne olmak istediğimi, ciddiye dönmeyecekse ayrılmak istediğimi söyledim. Bu konuşmadan kısa Bir süre sonra evlenme teklifi etti zaten.

Ama hiç niyeti olmayan bir adamı da asla ikna falan edemezsiniz yani sevgisi ve evlilik isteğinin olması, evlilikten korkmaması çok önemli

10 ocak 2022 20:56