sizce çıplaklık neden arttı   ?

eski türkiye’yi özlüyorum. herkes crop ve tayt giyiyor. hiç güzel bir görüntü değil

1. Bakma mesela

17 haziran 2023 22:01

2. Gözümüz kapalı mı yürüyelim ne saçma argüman. +1 ben de sevmiyorum bu durumu

17 haziran 2023 22:01

3. Son derece sıradan ve önemsiz kişiler olduğunuz için düşünceleriniz kimseyi ırgalamıyor.

17 haziran 2023 22:07

4. Çıplaklığın arttığını düşünmüyorum. Mesela 2000 lerin başında da düşük bel modası vardı kilot croptan daha uzun üstler vardı ama bel düşüktü yine göbek acıktı.

Şimdi de crop var ama yüksek bel moda mesela. Aşağı yukarı aynı çıplaklık oluyor bunlar moda ile ilgili şeyler.

Görüntünün güzel olup olmadığı öznel bir şey. Ama tabi ki insanların görüntüyü his bulup bulmaması toplumda bir anlam ifade etmiyor. Çünkü zaten herkes farkı bir görüntüden hoşnut olmayabilir. Toplumdaki böyle öznel Her sese baksak insanlar giyecek bir şey bulamaz çünkü

17 haziran 2023 22:08

5. başkasının ne giydiğiyle ilgilenmiyorum

17 haziran 2023 22:09

6. Ya kabul eden son yıllarda normal insanların en açık giyindiği dönemdeyiz bence. Crop artık sadece göbeğin gözüktüğü değil yalnızca memeyi kapatan bir şey halini aldı. Altında da mini etek ve şort giyince gayet de çıplaklık bana kalırsa.

Bence işte birbirine benzeme kültürü bunu tetikledi ve sosyal medya

17 haziran 2023 22:15

7. Ben ondan mı bahsediyorum zeki a2. Sana göre çıplak giyinmiş bir insan gördüğün an kafanı çevir yoluna ilerle. Ben de her yerde leşşşşş gibi naylon ter karışımı kokan burnumun direğini sızlatan çarşaflı kadınlar görüyorum ama hızla ilerleyip gidiyorum.

17 haziran 2023 22:16

8. Ayrıca çıplağın kelime anlamına bakalım. Çıplaklık, hiçbir giysi giymeme durumu. Yani crop şort giyen insan çıplak olmuyor. Bakın işinize :)

17 haziran 2023 22:18

9. Ya ben başka bir Türkiyede mi yaşıyorum hiç görmüyorum dediğiniz çıplaklığı

17 haziran 2023 22:22

10. Çıplaklık artmadı. Muhafazakarlık ılımlılaşarak topluma yayıldı. 2000lerde daha rahat giyiniyorduk. Büyükşehirlerde öküz gibi bakan yok gibi bir şeydi.

Crop sana uymuyorsa giymezsin olur biter.

17 haziran 2023 22:26