sizce aldatan sevgiliyi affetmek çok gurursuz bir hareket değil mi?

1. Evet çok gurursuz bir hareket

18 haziran 2020 21:03

2. bana hep zavallıca gelir.

18 haziran 2020 21:04

3. İnsan başına gelmeyen şeye çok objektif olabiliyor. Ben de onaylamıyorum aldatmayı affetmeyi ama gurursuzluk diye de kimseyi yargılayamam.

18 haziran 2020 21:15

4. Evlilik ve çocuk varsa uzun yıllar geçmişse ayrıca kadının kendi kendini idame ettirme şansı yoksa çaresizlik diyorum. Ama daha sevgiliyken aldatılıp da hiçbir mecburiyet yokken saçma bahanelerle(aşk, sevgi, para) affetmek gurursuzluk ve eziklik.

18 haziran 2020 21:25

5. Öyle. Başıma gelip gelmemesi de fark etmez. Eğer ileride ben de aynısını yaparsam, ben de gurursuz bir insana dönüşmüşümdür demek ki.

18 haziran 2020 21:29

6. Başına gelmeyen bilemez. Ben terk etmiştim. Ayaklarıma kapanıp ağlamıştı beni affet diye günlerce. Barıştım ama hiç eskisi gibi hissedemedim. Hemen ayrıldım sonra. affedilmiyormuş.

18 haziran 2020 22:11

7. Ya kusura bakmayın ama her konuda "büyük konuşuyorsunuz" denmesine sinir oluyorum. E hiçbir konuda fikrimizi belirtemeyecek miyiz? Tabii ki geleceği bilemeyiz ama ben böyle bir şeyi asla affedeceğimi düşünmüyorum çünkü karakterimi biliyorum. Affetmem için de kimse kafama silah dayamayacak sonuçta. Ama aşk filan derseniz de kimse aşkından ölmez. Beni sevmeyen birini ben ne yapayım? Kaldı ki soru zaten "aldatan kişiyi affeder misiniz?" bile değil. İnsanlar sadece affetmeyi gurursuzca bulduğunu söylemiş ki ben de önceki cevabımda bunu söyledim "affetsem bile ben de gurursuz olurdum bu durumda" diye.

18 haziran 2020 22:27