sizce brushlight ve ombre biraz baymadı mı?

ben çok uzun zamandır yaptırmayı düşünüyordum saçlarımın rengi açık kahve sanırım hiç boyatmadım. fakat ne zaman yaptırmaya yeltensem vazgeçiyorum herkes tek tip oldu sanki fabrikadan çıkmış gibi sanki kod gibi herkesin saçında hepsi de aynı tip görünüm elde ediyor. yaptıranları asla eleştirmiyorum mesela aslı envere çok yakıştırıyorum bence eski halinden kat kat daha güzel. kimisine de gerçekten yakışıyor ama sizce espirisi kaldı mı bu brushlightın eskinin perma modası gibi sanki önüne gelen bak sen ışıltı attır çok güzel olur diyor. bilemedim süslüler siz ne düşünüyorsunuz doğal tonda kalmak daha mı mantıklı. hayatımda da bir şeyler değiştirmek istediğim bir dönemdeyim saçlarımda buna dahil aslında.

1. (link: https://r.resimlink.com/1dCVem.png saçlarım bu süslüler) yazın güneşte bu şekilde açıcı vs sürmemiştim. Belki yaptır veya yaptırma diye yorum yaparsanız diye eklemek istedim.

17 ekim 2020 11:21

2. Bence de baydı hem de çok uzun süredir. Yakışan yaptırsın yine dediğiniz gibi aslı enverde doğal duruyor zaten saçı açık kumral, koyu sarı gibi bir renkti. Ama ben kestane saçımı boyatacağım, üstüne ombre yapacağım bilmem ne sonra dışarıdaki 153738 kızın aynısı olmak için para dökeceğim her ay. Görmekten de sıkıldık zaten.

17 ekim 2020 11:23

3. Bence çok güzel görünüyor saçın süslü. İlla değişim diyorsan yapabilirsin ama ben olsam yapmam. Hafif açılmış galiba uçlar da, tatlı bir rengi var saçınızın.

17 ekim 2020 11:25

4. Aynen öyle süslü, geçen gün arabayla geçerken ünlü bir kuaförün içini gördüm bütün kızlar sıra halinde telefonla oynuyor oturarak ve hepsinin saçı aynı renk. Yeniletmeye gelmişler herhalde asla eleştirmiyorum ama komik geldi bana o görüntü sanki estetik merkezinden çıkıp aynı gezenler vardır ya. Bir de bu ara orta boy saç, brushlight, badem tırnak manikürü, kirpik ve kaş liftingi herkes aynı olmaya başladı herkes bunları yaptırıyor.

17 ekim 2020 11:25

5. Çok teşekkürler süslücüm, bu güneşteki hali normal ışıkta bu kadar güzel görünmüyor aslında ama ben de kıyamıyorum sonra eski haline getirmesi binbir türlü iş. Bir de boya uçlara doğru kaymaya başlayınca kötü duruyor sanki. Yoğun geçiş yaptıranların da hep dalgalı kullanması gerekiyor yoksa çok keskin duruyor saç. Eksileri daha fazla geldi bana da vazgeçtim sağolun 🤍

17 ekim 2020 11:28

6. sen yaptırma zaten sana gitmez.

17 ekim 2020 11:35

7. süslü üç sene önce boyadan dönmek için lök diye iki renk bi sacım olmasın diyetekten  yapıyodum bende ama artık baydı. bana ucuz geliyo en kalitelisi bile. bi de ana saça geri dönmek o kadar zor ki. iki buçuk senedir boyamıyorum etmiyorum. saçlarımı kaç kere kısa kestim hala uçlarında boya var. en son koyu renk boyayla evde kendim kapattım açık yerleri . o güzelim yumuşacık, kremsiz taranan, fönsüzken tiftik durmayan sacın kalitesi nerdeeee orielle açılıp, mor şampuansız ya turuncu ya yeşile dönen, dibi ayrı orası ayrı ucu ayrı üç renk tek kafa nerdee. bence değmez. saçların çok güzel sağlıklı duruyor kesinlikle bulaşma derim. eğer cooook istiyorsan sacını boyatmak çok açık olmayacak şekilde ana saçının dibine dokunmadan uçlarından açtır.

17 ekim 2020 12:52

8. Işıltı ve ombre... direk kusasım geliyor🤮 kezbanlık itemleri🤮🤢

17 ekim 2020 13:05

9. Peki kezban olmamak işin öneriniz nedir? Nasıl boyatalım saçımızı.

17 ekim 2020 13:09

10. hem de nasıl baydı. sanki sarışın olmak istemiş de olamamış gibi. çakma sarışınlar bile daha güzel görünüyor artık gözüme. tek renk saç görmeye hasret kaldık

17 ekim 2020 16:54