sizce erkeklerin kadinlarda en beğendiği fiziik tipi nedir?

genel olarak soruyorum tabi ki herkesin farklidir. soyle ki ben 25 yasindayim. boyum kisa sayilir. armut tipliyim. omuzlarim dar ama gogsum büyük.kalcam genis bacaklarim kalin. ben daha duz bir fizigim olsun isterdim kum saatine yakin bir sey mesela. bugune kadar erkek arkadaşlarımdan fizigime iliskin ozel bir sey duymadım. ama genelde bakislardan anladigim kadariyla yasitim olan erkeklerin cok ilgisini cekmiyorum. biraz daha orta yas erkekler dikkatle bakiyor veya iltifat ediyor bir davette ozel bir kiyafet giyince. biraz da balik etli sayilirim. 25 30 yas arasi erkekler sanki daha ince ve orantili bir vucut seviyor sanki. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

1. Tüm erkeklere istinaden konuşmam yanlış ama çoğu erkek arkadaşım, ince bacak tombul popo, ortalama meme, ince bel seviyor. Hatta birinin küçük meme sevdiğini duymuştum saçma bir erkek muhabbetinin ortasında kalarak.

20 ekim 2020 21:22

2. buyuk meme sevmediklerinden nerdeyse eminim. ortalama hatta bazılari kucuk seviyo. ince bel fit vucut kalkik popo seviyorlar gozlemime gore

20 ekim 2020 22:14

3. buyuk meme sevene ben de rastlamadim. buyuk popo da sevmiyorlardi. normal popo, boyle elma kadar gogus, ince bel ve ince vucut seviyorlardi boydan bagimsiz. Boydan bagimsiz diyorum cunku herkes boyuna uygunu secer kisa erkek uzun kiz olmayacagindan.

Kilolu erkeklerde ise durum degisebiliyor (benim sevgililerim hep fitti kilolu olmadi ama cevremdeki kilolu erkeklerden duydugum) balik etli seveni de var zayif seveni de.

Fit erkekler genelde fit istiyor ama. Bu arada ben 25-40 arasini yorumladim 30'lu yaslardayim cunku.

20 ekim 2020 22:41

4. Madmen Joan Harris karakterine dusmeyen adamla tanismadim henuz, gerci styling ve cilve de buyuk faktor. Ama gel gor ki kadin bana varil gibi geliyor. O sebepten begenilen bir tip olsa da ben oyle olmak istemezdim :/

20 ekim 2020 22:58

5. büyük meme seven hiç duymadıysanız baya küçük memelisinizdir ve sizinle yatmaya ikna olmanız için o fikri veriyordur size alttan alttan. çook büyük bir çoğunluğu bayılıyor

21 ekim 2020 11:52