sizce fuckbuddy ilişkisinin bu kadar yaygınlaşması kadınlara zarar veriyor mu?

bireysel olarak düşünmeyin, genel düşünün. elbette fuckbuddy ilişkisinin içinde olup çok iyi vakit geçiren kadınlar da var. fakat şöyle bir biyolojik gerçeklik var: kadınlar seks sırasında salgıladıkları birtakım hormonlar sebebiyle partnerlerine duygusal açıdan bağlanmaya yatkın. bu biyolojik bir olay. bu yüzden sürekli soru cevap kısmında sürekli fuckbuddyme aşık oldum, fuckbuddy ile nasıl ciddi ilişki yaşayabilirim vs..soruları görüyoruz. erkekler ise böyle bir durumu çok nadiren yaşıyor. ayrıca şöyle bir gerçeklik var: erkekler sekse ne kadar kolay ulaşırsa romantik ilişkiye o kadar ilgisiz oluyorlar. bunu gözlemlemeye başladık çoktan. erkeklerle ciddi bir ilişki içine girmek çok zorlaştı. kadınlar erkeklere göre ciddi ve romantik ilişkiyi daha fazla tercih ediyor. yani yine olan kadınlara oluyor. bu arada kadınlar fuckbuddy ilişkinin içine girmesin demiyorum, sadece bunun genel etkilerinden bahsediyorum.

1. Hangi hormonlar onlar? Cok merak ettim de.. bu bilginin kaynagi nedir?

10 temmuz 2021 02:00

2. Sayın süslü, yatağa girdiğiniz her erkeğe aşık oluyorsunuz diye durumu tüm kadınlara genellemeyin lütfen.

10 temmuz 2021 02:05

3. Ben tam tersi olduğunu düşünüyorum. Bir kadın fuckbuddy olarak nitelendirdiği birliktelikte genellikle beklentiye girmiyor. Ancak erkekler fuckbuddy'lerine aşık olabiliyor.

10 temmuz 2021 02:14

4. Burada sürekli fbyiz ilişkiye nasıl çeviririm, bana bir şey hissediyor mı, hissettiklerimi söylemeli miyim tarzı sorular açılmasa daha farklı düşünürdüm belki ama zarar veriyor bence.

Ben tercih etmem, edeni yargılamam. Saçma buluyorum.

Üstte sağlıkla ilgili cevap yazan süslüye de katılıyorum. Cinsel sağlık konusunda hiçbir şey bilmeyip sürekli partner değiştirmek çok yanlış.

10 temmuz 2021 02:26

5. emmeeee şüyle bir gerçeh de var. garı gısmısı sikişirse bağlanıyır. erkek gibin sikişemez. fıtratında yohtur. kaynaq = birtakım hormanlar

10 temmuz 2021 02:39

6. Ne seksmiş arkadaş yaa üzerine analiz kasa kasa bir hal oldunuz. bunlar toplum baskısı hep. Kendi fikirleriniz bile değil. Çoğu kişi elalem ne der derdinde. Canın istiyorsa sevişirsin, istemiyorsa sevişmezsin. Kimseyle ilişkinizin bir ömür süreceğinin garantisi yok. Fb ile de bitebilir nikahlı eşinle de. Önemli olan karşılıklı istektir. İstiyorsan yap geç. Kendinizi erkeğe sunulan bir şey olarak görmezseniz bunları düşünüp durmazsınız. Kendi isteklerinize göre yaşayın. Elaleme göre değil. Kadınlara zarar veren de toplum baskısı. Seks değil. Seks zevkli bi şey. Sevdiğinle yapmak ayrı zevk, fb ile ayrı heyecan falan shdjdjj nasıl seviyorsan o şekilde yaparsın. Sevmediğine de çekim hissedebilirsin. Hissedersen sevişirsin, çekim var ama beni terk eder yok elalem ne der diyorsan toplumu ve kendini sorgula öncelikle. Sekse adam öldürme muammelesi yapmaktan tahmini ne zaman vazgeçersiniz?

Konu biyolojikten öte toplumsal.... bununla yüzleşin. Toplum baskısına bilimsel bahane bulmaya çalışmayın.

10 temmuz 2021 02:56

7. Niye abi kadınlar skliyor gözüyle bakıyorsun olaya? Yok kadınlar aşık olurmuş duygusal olarak bağlanırmışta. O tarz bir hayat yaşayan keyfine bakar kadın da erkek de olsa bence. Zarar veriyorsa iki tarafa da veriyordur. Ancak insanlar gençlik kanları hızlı akıyor seks ihtiyacı zararlarından daha ağır basıyor belli ki keyfine bakıyor yani. Valla o tarz hayatı yaşayan için psikolojik sıkıntılar olabilir hiç seks yaşamayıp kendini baskılayan insanlar için de. Böyle bakmak yanlış olaya o yüzden. Herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın.

10 temmuz 2021 02:56

8. yok artık anonim7, dağ ayılarıyla birlikte olmanızın suçluları da mı sizden alakasız bambaşka kadınlar oldu şimdi? kendi seçimlerinizi ya da seçtiğiniz erkeğin kişiliğini sorgulasanız? kadınlar erkeklerle fb olmazsa erkekler ciddi ilişki düşünmek zorunda kalır nasıl bir mantık ya, allah akıl fikir versin.

ss sorunuza gelirsek ben ilişki istemiyorum diye erkeklerle takılan kadınlara hiçbir şey olmuyor, belki beni sever diye seks yapıp kendine yediremediğinden yok yaaa ben ilişki istemiyordum da aşık oldum bi anda bende anlamadım diye takılanlara oluyor olan. kimse seks yaptınız diye sizi sevmeyecek, eğer duygusal boşluk yaşıyorsanız ya da sevgili eksikliği hissediyorsanız sadece cinsellik amacıyla birileriyle takılmayın yoksa üzülürsünüz.

10 temmuz 2021 03:00

9. Uff a7, dağ ayılarıyla çıkmamışsın dağ ayısı sensin. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum cidden. Bütün türk erkekleri ile mi birlikte oldun da adamların sadece siktiklerini düşünüyorsun? Burada kadının suçu ne? O kendini fuckboy zanneden adam kimseyle yatmayınca efendi erkeğe mi dönüşecek yani? Hem adamları beğenmiyorsunuz hem de beğenmediğinizin peşinde değiştirmeye çalışıyorsunız.

10 temmuz 2021 08:08

10. 30 kusur yaşındayım ve kimseye aşık olmadım. Duygusal ilişkileri kafam kaldırmıyor tartışma, eski sevgililer, aldatma vb. Duygusal ve fiziksel yipranmamak istiyorsaniz çok insanla beraber olmayın ben sırf yakışıklı diye biriyle beraber olmuyorum mesela fuckbuddylerimin birisi çocukluk arkadaşım birisi de uniden sınıf arkadaşımdı. Ha genel olarak evet türk kızları duygusaldir sahiplenilmek, kollamak ister hatta bırakın türk kızlarının türk erkeğinin yapısı da bu aslında fuckbuddylerimin birisi çok yazışmayalim insan bir süre sonra elinde değil alışıyor ve bağlanıyor demişti. Aslında o kadar değişken bir kavram ki cinsiyet olarak genelleme yanlış.

10 temmuz 2021 08:17