sizce mango nasıl bir markadır? tercih ediyor musunuz?

1. Universitedeyken çok alışveriş yapıyordum hatta en çok mangodan yapıyordum. Cok ucuz geliyordu öğrenci halimle. Bir de gittiğim şehirlerde outletleri oluyordu, birkaç parça birden topluyordum resmen pazar malı gibi. Artık 1-2 yılda bir, aşık olduğum ürün olursa.

6 temmuz 2022 15:55

2. Ben genelde elbiseleri ve bu takım elbise ceketleri gibi olan ceketlerini beğeniyorum, bluzleri pantolonları maalesef bence kalitesiz :(

6 temmuz 2022 16:00

3. mango'yu zara'ya kıyasla daha zamansız ve klasik parçalar ürettiği için kullanışlı buluyorum. fakat kalitesi alt orta düzeyde olduğu için her ne kadar zamansız da olsa parçalarının ömrü çok uzun olmuyor. pantolonları bende pek iyi durmuyor. elbise, hırka, kazak, kaban filan almışlığım var daha çok. mango diye ağaca çıkmam ama her alışverişe çıktığımda girer bir bakarım.

6 temmuz 2022 16:05

4. Mango hm ile zara arasında

6 temmuz 2022 16:52

5. Bu sene kalitesi mi düştü modeller mi dandikleşti nedir hiç güzel birşey bulamıyorum. Sadece keten bi tişört aldım 2 yıkamaya pert oldu teşekkürler mango

6 temmuz 2022 16:55

6. Kesinlikle mango. Bir kere her düşünceden kadına hitap ediyor. Temel parçalar bulmak çok kolay. Elbise skalası çok geniş.

6 temmuz 2022 17:02

7. Ben çok seviyorum ya kesimi durusu falan daha hoş geliyor bana üstelik deri ceketim de baya uzun süre kullandım p&b ceketim 1 senede dökülmüstü (medyamda var) , bir de müşteri hizmetleri de iyi bi siyah kot almıştım ilk yıkamada beyaz çizgi oluşmuştu 30 günü geçtiği halde hemen iade almışlardı

6 temmuz 2022 17:10

8. öğrenciyken mangodan alışveriş yapanlardan biride bendim kadıköy mango outletten çok güzel şeyler bulurduk, şimdi nerdee.

6 temmuz 2022 17:40

9. Kadıköy mango outlet ten 10 liraya pantolon etek alanların gözü yaşlı :( mangoyu seviyorum, gömleklerinden çoook memnunum. Sıklıkla yıkasam bile senelerce giydiğim gömleklerim mangodan.

6 temmuz 2022 21:14

10. Of mangoyada alt orta demezsiniz be. Aynen canım hep lv hermes chanel takılırım.

6 temmuz 2022 23:00