sizce neden aldatıldıgımı hissediyorum ?

süslüler çok saçma biliyorum ama ortada hicbir sebep yokken aldatıldığımı hissediyorum. erkek arkadasım 1 aylıgına uzakta ve bu ilk uzak kalısımız degil onu söyleyim. ama nedense sanki arkamdan iş çeviriyo hissi var. gün icinde iletisimimiz gayet iyi sık sık konusuyoruz sadece bu ara hasta oldugu icin erkenden falan yatıyor. bu mu tetikledi beni bilmiyorum. hani elle tutulur hicbir sebep yok ama bu düsünceyi kafamdan atamıyorum. sizce burda okudugum sorulardan falan mı etkilendim basına böyle bi sey gelen var mı? yoksa kadınlar böyle seyleri hisseder mi?

1. Burada okuduğun sorular kesinlikle etkiliyor süslü, bir dönem bana da olmuştu gidip gidip erkek arkadaşıma sarıyordum

27 şubat 2022 00:36

2. Ben rüyamda görmüştüm aldatıldığımı gerçekten o zamanlar aldatılıyormuşum. Hiç de ihtimal vermedigim, aklımdan geçmeyen bir şeydi o sıra. Hissedilebiliyor demek ki.

Şimdi de geçenlerde böyle bir hisse kapıldım sevgilimle ilgili. Ortada hiçbir neden yok süslü. Aslında şöyle bir neden var, ablasını hastaneye götürmek için ablasının yanına gitti. Ablası evli, eşi var neden o götürmedi anlamadım. Benim sevgilim aldı başka bir şehirdeki doktora gittiler. Bir de cumartesiydi özel doktora gittiklerini söylediler. Hiç inanmadım açıkçası hala daha saçma geliyor bana. Neden eşi götürmedi, neden cumartesi, neden başka bir şehirden kalkıp sevgilim gidiyor...Ben çok yaşadığım için bunu travma oldu bende. Her şeyde arar oldum. Gözlemliyorum bakalım. Ben olsam mesela erken yatma olayı beni de içten içe tetikleyebilirdi. İlla öyle olmayabilir süslü bence bu benimkinden daha küçük bir olay.

27 şubat 2022 00:44

3. Sadakatsizlikle alakali dizi/film filan izlediniz mi? O da insani paranoyak yapabiliyor

27 şubat 2022 00:55

4. Diziye ne gerek var a3 süslü sözlük soru cevap aparatı yeterli kurguya ve paranoyak etme yetisine sahip...

27 şubat 2022 00:58

5. Yok süslüler dizi film izlemedim de dediginiz gibi soru cevapta gördügüm bi kac soru vardı ama bu kadar takmama sebep sadece onlar olabilir mi emin degilim. Erkek arkadasımla ikimiz de ios kullanıcısı oldugumuz ve konum paylaşımımız acık oldugu icin nerede oldugunu görebiliyorum. Bi yere giderken falan da hep haber verir zaten. Onun dısında gun icinde defalarca arar gunaydın iyi geceler yazar hep onda da eksik yok. Ama mesela birkac gundur dedigim gibi hasta, gec kalkıyor ama erken yatıyor. Yani siz 11:30da kalksanız 00:30 da yatar mısınız gece? Ben asla yatamam. Bi de kulak iltihabı var agrıdan uyuyamaması lazım. İnstagramına girmeye calıstım giremedim. Facebook ve mailine girdim tüm sifreleri aynı yapmıs sapsal djdjshsjdkdjs buralarda sorun yok ama asıl kullandıgı instagram zaten. İnstagramda bi seyler var gibi hissediyorum neden bilmiyorum :(

27 şubat 2022 01:16

6. kadın hissediyorsa her zaman doğrudur

27 şubat 2022 02:39

7. Valla ben son 5 gundur gunde 13-14 saat uyuyorum Niye bilmiyorum ama erkenden assiri uykum geliyor. O yuzden evet bazi insanlar uyuyabilir o kadar erken

27 şubat 2022 10:15