sizce tuvba ve ceyhun uyku konusundan dolayı çok kavga ediyor mudur?

sanki tuvba bu konudan cok şikayetçi gibime geliyo simdi de dışarda kaldım ceyhun kapıyı açmıyor diye stori atmış.. bana nedense bu çift de çok kavga ediyordur vibe ı geldi

1. tuvba daha 30 bile değil hemen evlenip çocuk yaptı. yakında boşanıcak gibi geliyor bana.

22 eylül 2023 15:38

2. aslinda cok boyle hobileri olan gezen eglenen birlikte arkadaslariyla vs. vakit geciren insanlar bence de a1 in dedigi gibi cocuk yapmalarinin zamani degildi diye dusunuyorum, sizin dediginize de katiliyorum arkada sanki her sey cok toxicmis gibi

22 eylül 2023 15:39

3. Uyku konusunda ediyorlardır bence de cünkü hayat kalitesini çok etkileyen bir durum. Bosanacaklarını hic düşünmüyorum

22 eylül 2023 15:48

4. Çok hobileri olan mı? Gerçekten mi:) Tuvba saçma sapan dizileri 85 kere izlemek duşında hangi hobiye sahip? Artık süpermarketlerde satışan kitaplar dışında hangi kitaptan bahsettiğini duydynuz? Ceyhun öyle değil bu arada.

22 eylül 2023 16:11

5. Ha bi de sürekli oyun oynuyor doğru

22 eylül 2023 16:12

6. bu saatte kapıyı açmıyor demenizden geç saatlere kadar uyuduğunu varsayarak kesin bu konuda kavga ediyorlardır. benim uyku düzenim de bozuk mesela erkek arkadaşım bunu sorun yapıyor, evli olsak daha çok sorun olurdu eminim ki. haklılar da bi şey diyemiyorum

22 eylül 2023 16:17

7. tuvba'yı toksik bulurum ama dizi izlemek ve oyun oynamak da birer hobi. siz bunlardan keyif almıyor olabilirsiniz ama bunun üzerinden birisine yukarıdan bakmak çok itici.

22 eylül 2023 16:25

8. a8 sen "pasif" olduğun, sabit durduğun anlarda beynini kullanamıyor olabilirsin ama bazı insanlar bir dizi/film izlerken düşünüp kendisine bir şeyler katabiliyor.

22 eylül 2023 16:37

9. Bu evliliği yürüten taraf Ceyhun bence o resti çekerse herşey biter

22 eylül 2023 16:47

10. hobi ne demek türkiye'de pek bilinmediğinden dizi izlemeyi oyun oynamayı hobi sanıyor insanlar evet. mesela eski konsolları biriktiriyorsan, game design veya oyunların sanat tasarımı hakkında teknik bilgi ediniyorsan bu bilgiyle bir şeyler üretiyorsan, kendi oyununu yazmak, karakter tasarlamak, senaryo yazmak vb. gibi, buna hobi deniyor. veya diziden gitmeyelim çok dar olur da iyi bir film/dizi izleyicisiysen çekim teknikleri, karakter gelişimi vb bunlarla ilgilenmek olabilir, kostüm tasarımı olabilir, yine senaryo olabilir; o alanda ilgini çeken bir konuyla ilgili bir üretim yapmak veya teknik bilgiyi artırmaya hobi deniyor. yani bilgi ve üretim faktörü olması gerekiyor mutlaka. koltuğa yayılıp netflix listesinden dizi seçmek, arada tuvalete giderken dizinin sana bir şeyler düşündürmesi ve okuldaki arkadaşınla "güzel diziydi yaa" diye muhabbetini yapmak hobi değildir. boş zamanlarınızı geçirme yöntemleriniz hobi değildir. boş zamanınızı geçirirken bir şeyi başka bir şeye tercih etmeniz sadece buna ilginiz olduğunu gösterir, bunun hobiniz olduğu anlamına gelmez

22 eylül 2023 17:08