sizi deli gibi merhametli seven, gözünden sakınmak denen şey neymiş size öğreten?

bi adam var diyelim. 1,5 yıl güzel bi ilişkiniz olmuş ama size bi soğuma gelmiş ve ayrılmışsınız. ayrılığınız üstünden de 2 yıla yakın geçmiş. karşınızdaki adam sizden hiç vazgeçmemiş. hala sizi görmek için yapmayacağı şey yok.  siz de bu süreçte bir sürü insanla denemiş ve kimsede onda hissettiğiniz güvenli liman hissini alamamışsınız. ama ilişkinin başındaki heyecanınız ve aşkınız da yok. %65e %35 bi sevgi var ortada. siz bu adamla barışır mıydınız?

1. 2 yildir benden vazgecmeyen lavuktan allaha siginirim o ne oyle takintili ruh hastasi

19 eylül 2022 15:00

2. romantize etmek demeyelim de süslü yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum. hani böyle kıyamama duygusunu anlatmak istiyorum

19 eylül 2022 15:04

3. takıntılı bi hareketi olmadı süslü. görüştüğümüzde aradaki süreçte o da farklı insanlarla denediğini ve olduramadığını söyledi.

19 eylül 2022 15:05

4. hımmm niye ki süslü ben çok kıymetli hissediyordum hep :/

19 eylül 2022 15:26

5. Iste kiymetini boyle seylere endekslemek de saglikli degil zaten. Sevdigine kiyamamamak/dokunmaya opmeye kiyamamak diye tabirler var. yani biz catir catir sevisiyorsak mesela kiyilmis mi oluyoruz? Bu kadar kutsallastirmaya gerek yok bazi seyleri.

19 eylül 2022 15:29

6. ama bu kerizi kaçırmamalısın de mi :(

19 eylül 2022 16:20

7. yok süslü çatır çatır sevişiyoduk ya o açıdan söylememiştim hahahaha

19 eylül 2022 16:25

8. de a5

19 eylül 2022 16:26

9. "merhametli seven gözden sakınan adam"  demek sıkıcılıkta dünya markası bir adam demek :d sen de sıkılmışsın yolvermişsin işte daha iyisini bulurum diye. bulamayınca kuzu kuzu dönesin gelmiş. ayrılman iyi olmuş,  o sırada hangi ligde oynadığını öğrenmişsindir  işte. bu adamdan iyisini bulabilecek olsan 2 yılda bulurdun, geri dön derim ben.

19 eylül 2022 18:23

10. arkadaşlar... ne alaka ya... ciddi soruyorum ne alaka hahahaha merhametli bi adam neden sıkıcı olsun bu nasıl bir denklem mesela?

19 eylül 2022 18:25