sizi haksızlığa uğratıp sonradan pişman olup dönen eski sevgiliniz oldu mu?

böyle karmanın işlediği hikayelere duymaya ihtiyacım var

1. Oldu, size dönmese bile hayatına giren birinden o yasattıgı haksızlıga ugrayacak. Karma hiç şaşmaz içinizi ferah tutun. Siz belki görmez, duymazsınız ama kimsenin yaptıgı yanına kalmıyor

17 nisan 2020 05:21

2. umarım süslü sizde tam olarak nasıl işledi acaba bu? bende gerçekten kalbi kırılan insanların hakkının yerde kalmamasını istiyorum çok zor bir durum çünkü

17 nisan 2020 05:28

3. benim bugüne kadar 2 tane uzun süreli oturmuş ilişkim oldu, 2 side dönmedi, ama ilki baya zaman geçtikten sonra helallik istemek için mesaj attı, o sırada da ikimizinde sevgilisi olduğu halde attı, etmedim assgshhs ama ikisininde benden bulmalarını isterdim hayatının başka bir alanından veya hayatındaki insanlardan değil....

17 nisan 2020 06:54

4. şuanda mutlu musun peki süslücüm

17 nisan 2020 07:25

5. şuan hayatımda biri olmadığı için sevgili eksikliği hissediyorum,  genelde insanlar terkedilince veya psikolojik şiddet görüp kendileri terk ettiğinde, 3 ay sonra ciddi ilişkiye adım atıyor. Benim 1 sene oldu ayrılalı, tanıştığım adamlarla en fazla 2 hafta sürdü flört(öpüşme,sevişme,sex sevgili olmadan asla yapmıyorum) yani ya turna gözünden vurulacak, ya da bu işler başka türlü dönüyor ben anlamadım

17 nisan 2020 07:35

6. konusan sapmışım ben ama; arkadaşlarıma dönenler çok oldu, kilit nokta zaten o beni üzdü, karma işlicek, bana döncek diye beklemiceksin, rafa kaldıracaksın, o sırada başkalarıyla konuş o sırada genelde dönüyorlar zaten.

17 nisan 2020 07:38

7. Benim var.... hem de 3 sene sonra döndü süslü. Yani birini bulamadığından mı diyeceğim bilmem ama birini bulmalık yaşamıyor da zaten pek,amacı takılmaktı onun....

Döndüğünde de 1 ay falan yalvardı herhalde ama kabul etmedim asla da etmem zaten ama o öyle pişman olunca ben mutlu oldum mu evet oldum zaten o terketmişti

17 nisan 2020 07:39

8. Ben bana yaptıklarından dolayı pişman olucağını bile düşünmüyorum, bu tarz hikayeler beni motive ediyor fakat başıma geleceğini düşünmüyorum.Değer veren insan en baştan kırmaz zaten karşısındakini

17 nisan 2020 07:41

9. Bana haksızlık yapan, özgüvenimi baltalayan, iyi kızsın ama tipim değilsin ya da güzelsin ama ben başka kafalardayım diyen, yaptığım güzellikleri elinin tersiyle iten herkeeeesss geri geldi. Sevgililerimle böyle bir şey yaşamadım ama flörtlerim hep döndü geldi. Bu sefer ben onların özgüvenlerine balta vurdum. Bu hayatın cilvesi bence.

17 nisan 2020 09:04

10. Son suslu bu geri donusler ne zaman oldu yani aradan cok mu zaman gecti?

17 nisan 2020 09:22