sneaker-spor ayakkabı olayı? nike-adidas-puma-reebok?

selam arkadaşlar, sneaks up'ta bir iki model beğendim ama şimdiye kadar spor ayakkabıya bu kadar para vermişliğim yok. 30 yaşındayım, gündelik kullanacağım. spor giyimli-kot tişört gezen biriyim. bir iki model beğendim ama fileli. bu kısımlardan kolay yırtılan-yıpranan-hızlı kirlenen bir şeye para vermek istemiyorum. aşağıya ekleyeceğim ayakkabıları yorumlarsanız veya sizin kullandıklarınız varsa önerirseniz sevinirim.

1. (link: https://www.sneaksup.com/reebok-cl-legacy-az-g55275-w-001?gclid=CjwKCAiAjoeRBhAJEiwAYY3nDIsWqg_sXDkRpwvzAcDtZnUs2UT8W3q4E909mUzN8O918uyycXxSGxoCMVAQAvD_BwE reebok)

(link: https://www.sneaksup.com/nike-wmns-court-vintage-prm-cw1067-101 nike)

az önce bu siteden link veren bir arkadaşı görüp girdim. o değilim. bu tarz kibar açık renk bir ayakkabı arıyorum.

4 mart 2022 18:04

2. Adidas

4 mart 2022 18:05

3. Reebok club c 85 ben sırf bu modeli beğendiğim için 2020 de almıştım indirimde 380 liraydı beğeniyorum şuan adidas forum var onu almak istiyorum ama 1200 kusur herşey o kadar pahalı ki zaten ben bir bot bir spor ayakkabı da daha fazla para veren insandım onu bile yapamayacağım sanirim rahat isterseniz Skechers var o da çok güzel onu da düşünüyorum

4 mart 2022 18:09

4. Dayanıklılık sıralaması yapıyorum: adidas, Nike, Puma, reebok

4 mart 2022 18:29

5. Ben de bir adidas fanı olarak adidastan şaşmayın demeye geldim. Sneaker değil ama yürüyüş koşu ayakkabısı olarak yıllardır ultra boost giyerim, örgü file üst kısım bayaa bayaa iyi dayanıyor, skecherslar falan 1 sene sonra dağılmaya başlıyor. Sneaker konusunda ise dümdüz bir insan olduğum için stan smith giyiyorum ben hala 😅

4 mart 2022 20:46

6. yazın 1100e aldığım air force'lar 1800 olmuş kendimi biyerden atasım geliyo ya

4 mart 2022 21:28

7. Teşekkürler arkadaşlar; önden fiyat araştırmamı yapıp öyle avm'ye uğrayayım madem. Gerçi böyle ürünler bazen mağazalarda daha ucuza bulunuyor. Clup c'yi ben de çok beğeniyorum, onunla adidas birkaç model araştırıyorum o halde. Nike'ı listeden çıkartacağım galiba.

4 mart 2022 22:53

8. Adidastan şaşma süslü grand court aldım geçen sene 500'dü galiba, şimdi baktım 700-800 olmuş ama yine de değer.

Seçeneklerinde yok ama sketcherstan uzak dur, 1 senede ayağımda parçalandı, ve her gün de giymemiştim haftada 2-3 defa giymiştim. evet çok rahat ama 1 senelik ayakkabıya o kadar para çok saçma.

Bir de ayağın 35 numara falansa çocuk reyonuna bak, genelde 100 lira kadar daha ucuz oluyor, benim değil maalesef.

5 mart 2022 11:22

9. Reebok dayanıklılıkta nasıl son sırada ya ;( klasik beyaz spor ayakkabısını 6 yıldır başka ayakkabılarımla dönüşümlü de olsa yaz kış hunharca giydim. Derisi ara ara çatladı ama ben hep makineye attım ondan da olabilir. Bir sürü ayakkabım var hiçbirinden bundan olduğu kadar memnun kalmadım. Attığın modele de bayıldım süslü🥺 ama anladığım kadarıyla tarzın basic ve çeşit çeşit ayakkabıya gerek yok. Al bir tane mis gibi giy 2 sene kafan rahat olsun. Ayrıca 750 çok normal bir fiyat şu an :(((

5 mart 2022 12:04

10. Club c85 demeye geldim, kullanıyorum ve çok memnunum. Bir de Puma suetler ve puma carina crew de çok güzel, en son yazdığımı sadece fotoda gördüm.

5 mart 2022 14:30