son zamanlarda -4 numara civarlarında gözlük yaptırmış olan var mı fiyat bilgisi istiyorum bir de numaralı gözlük çerçevesi olarak ?

nasıl çerçeveleri beğeniyorsunuz?

1. Süslü bir gözüm 4.25 diğeri 1.50 kullanmakta olduğum çerçeveye sadece cam değiştirttim 3 hafta kadar önce (çerçevem gold metal) 700 lira cam fiyatı çıktı inceltmesi filtresi vs birlikte (sgk ödemesiz) ilk verilen fiyatın üzerine indirim yapıyorlar ama

24 şubat 2021 01:06

2. Off 700 lira nedir ya şu zamanda :/ senin bir de diğer gözünün numarası düşükmüş benim ikisi de yüksek ne yapacağım acaba. Acaba cerceven mi çok pahalıydı?

24 şubat 2021 01:16

3. süslü ben birkaç ay önce yaptırdım gözüm 3 numara miyop. yaptırdığım model (link: https://www1.fiyatust.co/58188-1-large_default/Occi-chiari-vintage-metal-g%C3%B6zl%C3%BCk-%C3%A7er%C3%A7eveleri-erkekler-gafas-%C5%9Feffaf-lens-optik-g%C3%B6zl%C3%BCk-miyopi-re%C3%A7ete-g%C3%B6zl%C3%BCkler-g%C3%B6zl%C3%BCkler-w-camas.jpg şu) şekil olarak bu tabi yuvarlak yani anlatabildim mi bilmiyorum, baya da kaliteli kemik gibi yapısı daha esnek yani. ben biraz indirimle 180e yaptırdım. evin içinde taktığım için öyle aşırı kaliteli birşey aramadım ama kalitesi gayet iyi çıktı dışarı bile çıkıyorum bazen modelini çok sevdim

24 şubat 2021 01:31

4. A3 inceltilmis cam degil o zaman senin camlar mümkün degil 180 e filtreli cam taktirmak? Nerede taktirdin?

24 şubat 2021 03:09

5.  bir gözüm 4 bir gözüm 1.25 miyop astigmat karışık. 2 ay önce yaptırdım gözlüğümü cam çerçeve 1900 tl tuttu. çerçevem armani 850 tl civarıydı sanırım, camlar ise hoya marka.

24 şubat 2021 05:31

6. Susluler sanirim ucuz alternatifleri sormak istedim ben yani bu işi daha ucuza nasıl kapatabilirim büyük markalarda durum nasil

24 şubat 2021 06:25

7. Yakın gözlükte de böyle midir fiyatlar? Ağlayarak gidicem kesin doktor randevuma ve yarım saat sonra :(

24 şubat 2021 09:33

8. Gözüm 4.5 derece miyop, inceltilmis cam kullaniyorum. Agustos gibi atasundan rayban round cerceveye 500 lira, seiko marka camlara da 1000 tl verdim. 70 lira kadar sgk karsiladi diye hatirliyorum yanlis olmasin.

24 şubat 2021 11:26

9. ben evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum. yıllardır gözlüğümü değiştirmemiştim, bu aralar niyetlendim. bu konuyla ilgili bir olayım var sorunuzu görünce aklıma geldi paylaşmak istedim :) gözüm beş buçuk miyop. geçen gün gözlükçüye "olabilecek en ince şekilde alsam camı ne kadar tutar?" diye sordum, hesapladı (seiko cam mı neymiş) ve 7000 tl dedi. orada bir şey de diyemedim, " peki tşk :) " dedim, eve gelip ağlayarak günlüğüme yazdım ahahsajhdg. çerçeve olarak cat eye beğeniyorum, bir de kemik çerçeveler daha hafif olması sebebiyle tercihim. burberry gözlükleri seviyorum mesela marka olarak.

24 şubat 2021 19:29

10. Ben bugün atasun'un en ucuz çerçevelerinden beğendim, mavi ışık korumalı camla yaptırdım. Zaten numaram küçükmüş cam inceltme olmadı. 300 küsür lira tuttu o bile. Siz düşünün.

24 şubat 2021 23:18