sorum kore dizisi sever süslülere, extraordinary you’daki haru neden sevilmiyor ?

bir arkadasimla dizi tartismasinda haruyu hiç sevmedigini söyledi. neden olabilir sizce? yakisikli olmasindan bahsetmiyorum, kisiligi anlaminda bence dan oh u çok destekleyiciydi, diger second lead gibi askindan kaçmadi, kiza da kötü davranmadi. sizce süslüler?

1. Diziyi de sevmedim gerçi ben ama cevaplayayım. Haru bence çok samimiyetsiz olmuş, donuk oynamış. Hiç duygu geçmedi bana oynarken. Bir de karakterin tek amacı dano, kendi kişiliği yok. Diğeri öyle değildi, mükemmel değildi, hatasını farketti, kıza aşık oldu. Bir karakter gelişimi var yani. Haru ise karakter gelişimi olmayan, klasik iyilik meleği, aşık, sadece kıza odaklı bol bir karakter. Sebep bu bence.

11 aralık 2020 22:22

2. Haruyu seviyordum heykel gibi adam ben senden duydum.dizi çok güzel baslamisti ama sona dogru çikmaza girdi.

11 aralık 2020 22:39

3. ay hepsi aynı değil mi zaten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

11 aralık 2020 23:01

4. Dogru dogru anonim 1 siz böyle yazinca katildim ama hala gönlüm anonim2 den yana ne yalan söyleyeyim. Ve evet anonim 2 Ben de herkes sever zannediyordum :) Ben diziyi asiri seviyorum ya tam benim aradigim ozellikte high school drama, güçlü basrol ve "sert " erkegi reddedip iyilik melegi erkegi tercih eden kiz:) ha bu arada Ben second leada daha begeniyorum aslinda oyunculuk anlaminda hem de tip anlaminda bence daha karakteristik bir tipi var, ama karakteri sorunluydu bence hep behdgdhd.

11 aralık 2020 23:31

5. cok yapay bi dizi degil miydi ya :s yillarin kore dizisi izleyicisiyim bu kadat sevmedigim bi dizi olmamisti hic

kb izleyenler toplanmisken sorayim dedim :)

11 aralık 2020 23:55

6. Ikinci çocuk daha iyi oynuyordu .simdi yeni dizisi cikmis izlemedim.ben haruyu ilerde çok gorecegimizi düsünüyorum. Normal hayatımda haru karakterinde biriyle olmak isterdim.bizim kızlarda illa su sert tiplerden hoşlanıyorlar tuhaflar

11 aralık 2020 23:57

7. Evet dizi cok tekrara dusuyordu.bir de yaştan dolayi eskisi kadar lise dizileri çekilmiyor.

11 aralık 2020 23:58