spor salonu fiyatları? eve koşu bandı?

süslüler merhaba. 12 kilo fazlam var. bunun 7-8ini verip daha sonra aletli pilatese başlamak istiyorum. spor salonuna yazıldım ama haftada 2-3 kere gidip sadece yürüyüş ve bisiklet yapıyorum. çalıştığım için sonrasında evden çıkmak çok zor geliyor. sizce eve koşu bandı alsam mantklı mı? spora her ay 1000 tl  vereceğime 3-4 bine koşu bandı alsam sürdürülebilir olur mu?

1. Ben mantıklı olduğunu düşünüyorum. evim yakın olsa ya da arabam olsa belki ama sabah 5-6da kalkıp spora gidip çıkıp güne devam edebilecek kadar ya da akşam 7-8de spora gidebilecek kadar hayatı sevmiyorum yani bahaneyse de bahane, yapabilenleri tebrik ediyorum, fiyatlar da ayrı. Ben direnç bandı ve ağırlık aldım süslü onlarla devam ediyorum ama akşamları ya da kardiyo olarak günlük yürüyüş gerçekten çok etkili o yüzden almayı düşünüyorum, spor yapmadığım zamanlarda da en azından yürümek için de iyi olur bence

5 ocak 19:11

2. bende eskiden boyle düşünüp koşu bandı aldim ama. spor salonu havası bana iyi geliyor. Herkesin aynı amaç icin bir yerde olmasi. daha çok salonda kalmak, yeni aletler denemek falan geliyor icimden. evde duzenli kullandim işime yaradi ama sürdürülebilir olmadı.

5 ocak 19:52

3. evde salıyorsun süslü. salona git ve çeşitlendirmeye çalış egzersizleri derim.

5 ocak 21:34

4. Salona o kadar para veriyorsun süslü niye koşu bandı bisikletle geçiştiriyorsun ki? Madem sadece kardiyo yapacaksın çık dışarı yürü dön eve aynı şey hatta temiz hava falan da alırsın daha faydalı :d sen biraz aletleri falan kullanmaya başla salondaki eğitmenlerden program iste kasların çalışsın azıcık.

dün 01:33

5. koşu bandı felaket gürültü yapıyor yalnız apartmanda yaşıyorsan alt komşularla epey didişebilirsin. kondisyon ya da eliptik bisiklet sanki daha mantıklı olurdu bilemedim.

dün 13:36

6. eve alınan koşu bandı eğer katlanır filan değilse almayın bir süre sonra saksılık ve elbise askısı oluyor.

dün 17:41