sunum heyecanını yenmek için dideral kullanan var mı?

bunu içip o şekilde sunum yapmak istiyorum çünkü gerçekten heyecandan konuşamıyorum. zararı olur mu doktor süslü var mı aramızda?

1. doktor değilim, geçenlerde ehliyet ders ve sınavlarımda kullandığım için passiflora şurup diyorum.

26 aralık 2021 21:55

2. Doktor değilim, kalp ilacı dikkatli olun. Ehliyet sınavında kullandım, çeyrek...

26 aralık 2021 21:59

3. ehliyet sınavında heyecandan kalınca ikinci sınava yarım kullanıp girdim. daha önceden 3 ay kullandığım için bir tedirginlik ya da sıkıntı yaşamadım. doktora gitsen daha iyi olur.

26 aralık 2021 22:52

4. Süslü böyle konularda mutlaka yüzyüze bir doktora danışmalısın ama seni çok iyi anladığım için cevap vericem. ben kardiyoloğa sormuştum bir şey olmaz demişti. Ama herhangi bir hastalığın varsa doktora danış mutlaka. Eğer kullanıcaksan önce evde olduğun bir gün dene. Ve yarımdan fazla alma.

27 aralık 2021 02:51

5. süslü ben de daha önce kullandım, kullanmamak gerekiyor tabi ki ama tek seferlikse bir şey olmaz diye düşünüyorum. bu arada geçen 3 eczaneye sordum dideral yok dedi kaldırdılar mı acaba ilacı

27 aralık 2021 19:34

6. Ben bugün aldım eczaneden suslu

27 aralık 2021 22:37

7. çok sağol ss umarım güzel geçer sunumun:)

28 aralık 2021 23:22