susluler çok merak ettim de duygu özaslan neden durumu iyi olmasına rağmen mac ürünleri kullanıyor? dior gibi markalara da ulaşabilir?

reklam mı acaba çünkü mac o kadar da high end bir marka değil ama sürekli kullanıyor yani... durumu var bobbi brown chanel dior niye kullanmıyor?

1. Teşekkürler süslü. Peki "gerçekten" kullandığı ürünlerin olduğu videoları var mı biliyor musun? Ne bileyim Dior nude Air fondöten olur Chanel rimel vs...

30 kasım 2018 23:06

2. @3 çok haklısın süslü aslında tatinin makyaj ayiklama videoları çok bilgilendirici. Nikkiede keza bir şeyi çok beğendiyse ayrı video çekiyor vs. Bizim youtuberlara bakmamak gerekiyor.

Ama hani iyi olurdu güzel ürünleri bulup keşfetmek.cok iyi denilen çok fazla ürün var ve artık pahalı oldukları için bizim yerimize birilerinin seçmesi gerekiyor. Neyse en azından tarte shape tape iyi bir kapatıcı epey onu anladık:)

1 aralık 2018 00:02

3. Belki de sadece seviyordur ürünleri

1 aralık 2018 00:03

4. @11 katılıyorum. embryolise mesela(bence)

1 aralık 2018 17:46

5. Duygu geçen sene mi tam hatırlamıyorum bi videosunda charlotte tilbury rujundan bahsediyodu tek bunu aldım pahalıydı falan filan komik yani al kullan guerlain olsun chanel olsun. Ama duygu makyaj vloggerindan cok reklamcı bence.

1 aralık 2018 19:26

6. süslü o ruju victorias secret videosundada kullandı sanki ev parasına aldı öyle büyütüyor:ddd

1 aralık 2018 19:51

7. Alakasız duygu’yla ama yukarıda yazıldığı için söylüyorum Nikkietutorials’ın kullandığı tek bir ürüne bile güvenmeyin, üzerinden para kazanmadığı hiçbir ürünü asla ama asla kullanmıyor.

2 aralık 2018 14:44