susluler aranizda hic ativan kullanan var mi ?

varsa birkac soru icin rahatsiz edebilir miyim ?

1. Ben kısa bir süre kullandım uyku hapı olarak.

2 şubat 2021 10:40

2. ben kullanıyorum diyebilirim

2 şubat 2021 11:24

3. Yan etkilerinden dolayi korkuyorum. Gunduz 0.5 mg kullansam mesela isteyken falan, gunluk hayatta bayiltacak derecede mi uyku yapar. Tamam kisiye gore degisiyordur etkileri ama 12 saat vucutta kalma suresi varmis, eger negatif bi etkisi olursa 12 saat fazla geliyor kafamda. Gece zaten korkarim kullananam. Saglikli dusunemiyorum evet ama deneyimlerinizden bahseder misiniz

2 şubat 2021 13:48

4. bu arada verilme amaci arada asiri anksiyete anlarim icin fakat daha once bu tarz bir ilac kullanmadim.

2 şubat 2021 13:50

5. süslü bende okb var ve geceleri uyumakta zorluk çekiyordum ve hayatımı çok kötü etkiliyordu. doktor bu ilacı bana gece kullanmam için yazdı. hakikaten de kafamı yastığa koyar koymaz uyku moduna geçiyordum. sadece gece aldığım için belki sabah normal işlerimi halledebiliyordum. o yüzden sabah kısmı için bir şey diyemiyorum.

doktor yazdıysa bir bildiği vardır. doktorun dediği şekilde kullanmalısın bence. internette yazanların çoğu prospektüsü kendilerince yorumlayan boş beleş tayfa.

internetten araştırdığımda yoksunluk krizleri falan yaptığını okudum ama ben 3 ay sonunda kestim ve yoksunluk falan yaşamadım. bence o bağımlılık biraz ilacın verdiği hissi özlemekten de ileri geliyor çünkü hakikaten hafifletiyor. o yüzden zaten yeşil reçeteyle satılıyor.

2 şubat 2021 14:05

6. Yok suslum ben kirk yilda bir kullanicam ama onceden bir denemek istedim. Korkudan deneyemedim hic. Korktugum icin verilen bir ilaci korktugum icin kullanamama paradoksu benimki. Tesekkur ederim ilginiz ve cevabiniz icin.

2 şubat 2021 14:15

7. anladım süslü bu arada benim yarım hatta çeyrek bile kullandığım oldu. doktor sorun olmaz demişti. geçmiş olsun <3

2 şubat 2021 14:16

8. Cok agir bir ilac degil ama normal zamanda almani onermiyorum. İse okula giderken denenmez. En azindan gece uyurken denersin. Durduramadigin anksiyete halinde alman gerekiyor onun icin yazilmistir buyuk ihtimal. Korkacak bir sey yok, zihnini sakinlestirecek aldiginda. Uykun gelecek ama bayilma gibi degil yavas yavas.

2 şubat 2021 15:03

9. Anonim 4 bu tarz ilaclar oyle bayiltacak derecede uyku getirmez dimi. Mesela gece aldim uyudum, biris uyandirsa uyanir miyim. Valla su an komik sorular bunlae biliyorum ama gozumde soyle canlaniyo ben bunu alicam, asiri uykum gelicek bayilicam biyerde direnemeyip:)) ya da uyumadan once alicam sabah ise falan gidemiycem baygin gibi oldugum icin. Ya da sakinlestirmiycek, bu sefer ben bu ilaci aldim ise yaramadi anksiyetesine giricem . Gercekten cok abarttigimin farkindayim, al gitsin amma uzattin diyorum ben de bazen. Tesekkurler suslu, dikkate alacagim

2 şubat 2021 15:33

10. Suslu soyle, ben bu ilaci ilk ruh ve sinir hast. Hastanesinde acilde kullanmistim daha yuksek dozdu ve yaptigi yarim saat icinde uc gundur suren anksiyete nobetimi durdurup zihnimi bosaltmasi oldu. Uykumu getirdi uyudum. Oldugun yerde bayiltacak cinsten degil ama yogun bir uyku gelebiliyor yatagina gidiyorsun. Sonradan agir depresyon gecirince yogun dusunce ataklarim ve icin verildi sendekinden. O da sakinlestirip uyutuyordu ama simdi bende etkisi sifir mesela.

Bu tur ilaclar anlik ihtiyaci karsiliyor uzun salinimli degiller yani etkisi cok uzun surmuyor o sebeple tedavilerde cok kisa sureli kullanim icin veriliyor.

Atak geldi diyelim durmuyor, al ilaci sakinles ve uykuya dal. Saatini de kur kalkarsin. Miskin olur musun az biraz, olabilir. Ama ikinci ucuncu kullanimda bu da olmaz bakarsin. Korktugun kadar yok inan ama saglama almak icin haftasonu kullan istersen. Ne zaman istersen sorabilirsin takildigin seyleri, biliyorsam yanitlarim mutlaka.

2 şubat 2021 17:13