susluler kardesim regl oldu ama boyu kisa?

merhaba hepinize. ergenlige girdigini biliyordum kardesimin ama regl oldu az once ve bu kadar erken beklemiyordum acikcasi. 11 yasinda boyu 134 cok uzuldum boyu uzamaz mi bidaha? zaten arkadaslari okulda dalga geciyor boyu kisa oldugu icin cok moralim bozuldu nolur bilen varsa beni aydinlatabilir mi

1. suslu ben 7. sinifta regl olmustum ondan sonra 3-4 cm uzadim veya belki de uzamadim AMA regl olduktan sonra 15 cm uzayan kiz arkadaim da var. bence hic dert etmeyin bunu.

12 şubat 2022 14:51

2. İlk reglimden sonra 20 cm uzadım anne baba sizin boyunuz kaç boyu fazla kısa tedavi olması gerekebilir genetik değilse

12 şubat 2022 14:52

3. 11 imde olmuştum ben de

12 şubat 2022 14:52

4. Anonim 3 hangi bölüme gitmeliyiz

12 şubat 2022 14:53

5. ben reglden sonra 3 cm uzadım. genelde reglden 2 yıl sonra boy uzaması duruyor. kardeşinin boyu yaşına göre çok kısa. doktora götürmek aklınıza gelmedi mi çünkü çölyak vb. hastalıklar ciddi anlamda etkiliyor gelişimi.

12 şubat 2022 14:56

6. Teşekkür ederim süslüler inşallah bu kadar kalmaz çok üzgünüm onun için

12 şubat 2022 14:57

7. Anonim 6 götürdük ama doktor hiçbir şey yapmayıp sadece takip etti

12 şubat 2022 14:57

8. Annenizin, babanızın ve sizin boyunuz kaç?

12 şubat 2022 15:05

9. Reglden sonra boy uzaması durmuyor saçmalayın yavaşlar o ayrı.Ben 6.sınıfta regl oldum ve o yaz boy attım resmen.Ama kız kardeşin normal aralıkta değil cidden bi doktora gösterin

12 şubat 2022 15:06

10. Ne alaka? Ben ilkokulda regl oldum, üniversitenin ilk senesine kadar uzadım.

12 şubat 2022 15:10