sözüme 1 hafta kaldi annem ayak suruyor, ilgisiz davraniyor?

kizlar bana hicbir faydasi olmadi, tum organizasyonu vs kendim hallettim. isimi kolaylastiran hicbir yardimi olmadigi gibi "senin isinden bir sey anlamadim ben" "her isin ters gidiyor zaten ne bicim kizsin sen" gibi tuhaf tuhaf soylemlerde bulunuyor. az once hungur hungur agladim artik sinirimden. boyle yapmasinin sebebi de sevgilimin benden 9 yas buyuk olmasi ve sevgilimi icten ice bana yakistirmamasi. soru cevapta bugun bir soru daha vardi böyle bu anneler niye boyle. sizce ne yapayim ben artik cok yoruldum bu süreçlerden geçenler akil verin

1. suslu benim annem de oyleydi dugunde de oyleydi hic kimsem yoktu resmen umrunda olmasin bile, keyfini cikar oldugu kadar hersey

31 aralık 2024 17:31

2. Suslum senin yorum beni iyice tetikledi. Benim de hickimsem yok, yapayalniz hallediyorum her isi. Bir yandan da sevgilime caktirmamaya calisiyorum. O kadar yiprandim ki. Sizin nasil gecti?

31 aralık 2024 17:33

3. kaç yaşındasın?

31 aralık 2024 17:36

4. 30 yaşına gireceğim süslü

31 aralık 2024 17:52

5. Ben olsam bu stresle söz möz yapmam sevgilimle de konuşurum. Ya kusura bakmayın da ben anlamıyorum bu söz nişan düğün olayları mutlu olalım çevremizdekiler de bizimle mutlu olsun eğlensin diye yapılan adetler değil mi? Madem mutlu olmak yerine kan kusuyorsunuz e 30 da olmuşsunuz kocaman yetişkinsiniz ben istemiyorum söz nişan düğün falan o parayla şu planı yaptık kendimiz için diyip iptal edin her şeyi. En kötü sevdiğiniz arkadaşlarınız ve kuzenlerinizle bir rakı gecesi düzenleyin nikah sonrası bitti gitti.

31 aralık 2024 18:10

6. Süslü ben sözden sonra zaten o kadar yıprandım ki iş dünyam da ters gitti düğünüm için hiç bi hazırlık yapamadım. 2 mağazada gelinlik denedim birini seçtim, düğün makyajımı kendim ayakta yaptım -ev doluydu, çok saçma ama bir kişi bile müsaade etmedi rahat rahat makyajını yapayım- ayrıca çoktan kaçırmıştım kuaförü, randevular doluydu. Ama inanın çok eğlendim ve hiçbişi umrumda olmadı düğün başladıktan sonra :) bu arada evet ben de eşime hiçbişi belli etmedim ileride yüzüme vurulur diye :/

31 aralık 2024 18:13

7. yanlış anlamayın ama kimseniz yoksa, anneniz de gönülsüzse neden tek başınıza her şeye koşturup söz yapmaya uğraşıyorsunuz ki? nikah kıyıp geçin madem. yani bu etkinlikler yanında sevincini paylaşan biri olunca güzel ve anlamlı. üzmek için yapmadım bu yorumu, aksine yükünüz azalsın sevdiğiniz kişiyle masrafsız stressiz evlenin diye söylüyorum.

31 aralık 2024 18:56

8. Kendini silkele lütfen bombok geçirdiğim bir gün var. Hem hiçbir şekilde bana zaman ayrılmıyor hem de ben şartlara uygun bir şeyler yapmak zorundayım. Mutlu musun adamla gerisini boşver ne organizasyonu ya milleti doyurma tak yüzüğünü fotoğrafını çek  tatlını yedir uğurla herkesi.

31 aralık 2024 18:56

9. olduğu kadarıyla yap.

muhtemelen ya annen senin daha mutlu olman ihtimalinden dolaı kıskanıyor ya da terk edilmekten korkuyor. çok ciddiye alma.

31 aralık 2024 19:12

10. Anneniz yalnız kalmaktan korkuyor olabilir mi.

Onun babanizla da iliskisi nasıl

31 aralık 2024 21:23