süslüler elinde luminal epilepsi ilaci olan var mi fazla kalan?

hasta köpeğimiz var köyde epilepsi hastası ve bu ilac raporla yazılıyor gonderebilecek var mi fazla kalan artik kullanmayan vs .kargo ücretini karşılayacağım. ucretsiz vet muayenesiyle nerede yazdirabilirim bilgisi olan var mı köpeğimiz çok kötü durumda :(

1. Geçmiş olsun.

Kargoyla ilaç gönderilmesi yasak. Yakaladığında imha ediyorlar.

4 ocak 23:36

2. ilaç göndermek neden yasak olsun ki? ben annemin bulamadığı ilaçları bulup ona kargoluyorum.

dün 00:18

3. Ben de hem kedi için damla hem de arkadaşlarımın bulamadığı ilaçları bazen kargoluyorum. Ayrıca kendi ilacımı da bir yerde unutmuştum onu da kargoladılar bana geri

dün 00:31

4. İlaç tavsiye etmek, başkasına ilaç temin etmek (reçeteyi eczaneden almaktan bahsetmiyorum), posta yoluyla ilaç göndermek kanunen yasak. Kötü amaçlar için kullanılabilecek bir şey çünkü. Kargoladığın yer içinde ne var diye sormuyor mu? Bazıları (özellikle sürat şubeleri) Resmi evrağın bile sorumluluğunu almıyor yasak olmamasına rağmen.

dün 00:36

5. Özel kargolar çok gevşek, bakanlık uygulamaları farklı ve bilgi eksikliği çok fazla. O yüzden gönderebiliyorsunuz. Fakat sağlık bakanlığı onayında olan tüm ilaçlar başınızı ağrıtabilir yüklü ceza kesilebilir. Tarım bakanlığının onayladıkları (gıda takviyesi grubu) buna dahil değil. O yüzden ilaç, optik cam vs online satılmaz.

dün 00:44

6. ay kız ne sormuş siz neden bahsediyorsunuz salak mısınız nesiniz ya. boş yere işgal etmişsiniz sorunun altını.

dün 02:23

7. Ss merhaba. Buradan bulamazsan instagramda buyuk sayfasi olam hayvan dostu kisilere sayfakara yazarak bulursun belki. Umarim en kisa zamanda biri yardimci olur.

Kargo konusunda da icinde ne oldugunu soylemek zorunda degilsiniz. Kozmetik urun, aksesuar vs diyin gecin. Ptt disinda acip bakmak isteyene rastlamadim.

dün 03:36

8. Bu ilaç yesil receteli ve doktorlar bile yazarken 100 kere düşünüp öyle yaziyorlar uyuşturucu bagimlilari da kullaniyor bu ilaci yoksunluk durumunda böyle usulsüz yöntemlerle hayvanlari bahane ederek kendiniz icin istemediginizi nerden bilelim? Ayrica cezasi bile vardir yani bunun elinde olan varsa göndermesin basina bela alir. Köpek zaten hastaysa veteriner yazar zaten ilacini

dün 22:38