süslüler eski sevgiliniz yaptıklarından pişman olup size geri döndü mü ne kadar sürede döndü ve ondan sonra nasıl devam ettiniz?

ablamın sevgilisi “sana aşık değilim ama seni seviyorum, sorunlarım var” demişti ve ablam da bu laftan sonra ilişkiyi bitirdi. sonra 10 gün sonra tekrar döndü çok pişman oldu bir ay yemin ederim bizim evin kapısında yattı kalktı. 1 ayın sonunda barıştılar ablam affeti ve sevgilisi de ona bugün evlenme teklifi etti ama ben hala onun adına çok endişeleniyorum

tarih
    oy (güzelinden)

1. Bana göre exten next olmazzz

22 mart 23:33

2. Yani 10 gün çok uzun bir süre değil. Endişe etmeniz normal ama ablanızın kendi tercihi sonuçta. Bence bu süreçte Yargılamadan yanında olmanız iyi olur.

22 mart 23:36

3. erkeklere kaybetme korkusunu verirseniz size aşık olurlar zaten. hep geçerli değil elbette sevmeyen bal olsan sevmez seni ama ablanın zamanlaması çok yerinde olmuş. her kadın böyle kolay silip atamıyor. bir tarzı duruşu olduğunu görmüş geri gelmiş. etrafta aranıp dolandıktan sonra kimseyi bulamayıp da gelmemiş 10 gün çok kısa süre. ben nedense samimi buldum ablanızın sevgilisinin pişmanlığını.

22 mart 23:50

4. benimki kendisi bitirmek istedi ben de ok diyip sildim muhtemelen ısrar etmemi bekliyordu çünkü gördüğü yerde kitlenip bakmaya devam etti bir süre. benden adım göremeyince saldı birkaç ay boyunca hiç yazmadı muhtemelen etrafta görünmedi muhtemelen aranmıştır o süre. iki üç ay sonra tekrar yazdı özür dilerim hataydı yaptığım falan diye ama tekrar konuşmaya başlayınca anladım derdini. hiçbir zaman sevmemişti ihtiyaçlarını karşılamak için yazmış tekrardan. sonra da ben sildim zaten

22 mart 23:55

5. 10 gün kısa demişler de bu çağda hiç de kısa değil. Günde bin kişiye yürüyorlar ellerindeki telefonla.

23 mart 00:41

6. muhtemelen yedeği vardı. ondan yeşil ışık alınca ablandan ayrıldı ama nolur nolmaz diye da aşık değilim ama seviyorum dedi. 10 gün gezdi, eğlendi ama kız bunu bıraktı kesin. bu da geldi ablanla barıştı çünkü başka çaresi yok. ablanla da evlenecek bence. ayrılmazlar ama o evlilik boyunca gözü hep dışarda olur. sözlükte sormuştum da böyle demişlerdi diye hatırlarsın 2 sene sonra beni.

23 mart 04:26

7. Başlatma exinden şu an ya

23 mart 06:08

8. Hersey guzel gitse de ablan birgun mutsuz olabilirdi ilişkisinde, hayat o kadar garantisi olan birsey degil bu kadar didiklemenin anlami yok çünkü bu işlerin o kadar güzel kolay formülleri yok, güvenmiş istemiş ki devam ediyor belki mutsuz olacaklar belki çok mutlu, kafana takacagin bisey yok

23 mart 10:15

9. Biz ayrıldık, 6 ay sonra geri döndü. Pişmanlık konuşmaları falan derken barıştık. Şu an gayet iyi gidiyor ilişkimiz, hatta öncekine göre daha iyi. Barışalı 1 sene oldu.

23 mart 10:27

10. A8 süslü neden ayrılmıştınız çünkü birine aşık değilim demek benim gözümde büyük bir şey

23 mart 11:47