yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    4 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    tüm yüzüme lazere gidiyorum fakat şuan sadece bıyıklarım çıktı kendim iple alsam nolur?

    tüm yüzüm çıkmamışken gitmek istemiyorum evde kendim alsam sonradan sıkıntı olur mu süslüler?

    1. Hiç dokunmayayım o zaman süslü, evet memnunum. Daha önce buz lazere gitmiştim yayılıp kalınlaşmıştı. Sonra iğneli için başka bir yere görüşmeye gittim, çok yoğun ve fazla olduğunu eğer işlem yaparlarsa yüzümün mahvolacağını söylediler. Beni alexe yönlendirdiler. Kılları azaltıp iğneliye geçersem sonuç alacağımı söyledir. ekimden beri gidiyorum yoğunlukları kalınlığı vs azaldı. Normalde her gün ayna karşısında kendimi ip ve cımbızla deşiyordum. Böyle giderse iğneliye gitmeyi bile düşünmüyorum.

    4 mart 2021 11:28

    2. Ben hiç dokunmuyorum. Cok rahatsız eden olursa parmağımla çekiyorum kendi direkt geliyor zaten. 5 ay oldu benim bu arada

    4 mart 2021 11:33

    3. Çekilecek kadar uzun değiller kısa kısa ama yoğun duruyorlar en iyisi böyle bırakayım. Bu arada ne sıklıkla gidiyorsunuz? Ben 30-40 gün arasında bir gidiyorum.

    4 mart 2021 11:46


    4. Yok aynı yerde değil süslü, yüzümdeki kıllar sakal şeklinde çıkıyordu batık doluydu. Şimdi bir tane bile batığım yok çenemde minicik tüyler var şuan sadece. Boynumdakiler en başta kalınlaştı gibi oldu ama sonradan incelip azaldı.

    4 mart 2021 14:06